Anja Tijssen penningmeester

Anja Tijssen uit Mix 3 heeft zich kandidaat gesteld om de nieuwe penningmeester te worden van Leython DC. Het bestuur is hier erg blij mee. Kort geleden kondigde  de huidige penningmeester Bas van Hal zijn vertrek aan.

Alvast inwerken

Officieel neemt Anja het stokje over van Bas op de ALV in september, na zijn (financiële) afsluiting van het afgelopen seizoen. Maar Anja is deze week meteen gestart met inwerken. Ze was aanwezig bij de bestuursvergadering en had een eerste bespreking met oud-penningmeester Karen Reijneveld.

Iets terug doen

“Ik ga graag de uitdaging aan om het penningmeesterschap invulling te geven omdat ik iets terug wil doen in ruil voor het plezier dat ik ontleen aan het volleyballen en de prettige sfeer binnen de vereniging.” schrijft Anja ons. “Daarnaast hoop ik in deze bestuursfunctie ook weer nieuwe dingen te leren.” Anja was jarenlang werkzaam in de bancaire sector. Vorig jaar heeft ze het roer omgegooid. “Ik ben begonnen met een HBO studie rechten en zou dit graag combineren met een parttime dienstverband in de juridische dienstverlening. Jullie tips hieromtrent zijn altijd welkom!”.

Anja is niet alleen maar bezig met haar studie en Leython DC: “Naast volleybal leef ik mij ook graag sportief uit in de sportschool of met wandelen/fietsen.”

This article has 2 Comments

  1. Hallo Anja
    Leuk om te lezen dat je deze functie binnen Leython DC gaat bekleden.
    Het doet mij goed dat de de mix teams ook een steentje (zeg maar een flinke kei) bijdragen in de vereniging.
    Na Jos, Matthias, Marjo en nu jij is dit fantasties.
    Ik wens jouw heel veel voldoening met deze uitdaging

  2. Hallo Anja,

    Leuk, dat je een studie gaat starten en het penningmeesterschap over gaat nemen.
    Veel plezier met beiden.
    Met vriendelijke groet,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *