Beachen in Paasweekend

Bij mooi weer tuigt de beachcommissie op zaterdag 31 maart de Leython Beachvelden op voor het nieuwe seizoen! Vanaf zondag 1 april kunnen Leython Beachleden weer gebruik maken van de velden. Op 6 mei is de officiële opening van het seizoen, inclusief toernooi natuurlijk! Dan spelen we nog op het ‘oude’ WK-zand uit 2015, dat eind juli aangevuld met nieuw zand van het EK beachvolleybal!

Leython Beach biedt trainingen, toernooien, competitie en ruimte om vrij te spelen. Alle beachleden krijgen binnenkort praktische informatie over o.a. de toegangscode, toernooien, trainingen en het reserveringssysteem.

Trainers

De beachcommissie is nog dringend op zoek naar trainers! Mocht je interesse hebben om dit te doen (ook om het eventueel te leren) of iemand weten die dit wil, dan horen we het graag. Tijdstip, dagen, en het niveau van de groep zijn allemaal te bespreken. Een vrijwilligersvergoeding is beschikbaar.

Meehelpen?

Ben je ook zo enthousiast over de beachvelden? Walter (H5), Eveline (D2), Ineke (D3), Iris (D3) en Willemijn (VL) hebben er als beachcommissie graag een paar mensen bij! Mail of benader ze persoonlijk.

Lees meer over Leython Beach

Leython Beachlid worden

  • Ben je al lid van Leython DC? Schrijf je in voor het beachseizoen door een mail te sturen met je naam, adres en telefoonnummer.
  • Ben je nog geen lid van Leython DC? Mail dan het volledig ingevulde inschrijfformulier. Je wordt ‘Beach Only’ verenigingslid van Leython DC/ Leython Beach.

Beachlidmaatschap opzeggen

Let op! Wil je je Beachlidmaatschap opzeggen voor dit komende beachseizoen, dan moet dat vóór 1 april 2018! Dit kan door een mail te sturen aan de beachcommissie.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *