Blingo avond erg succesvol

Op zaterdag 26 januari vond de Leython DC Blingo plaats, in café de Keyser. Dit jaar werd deze avond georganiseerd door Dames 7 en Dames 1.

De avond was erg gezellig, mede door de fantastische presentatievaardigheden Claudia, Tara en Jules (D1). Het zaaltje van Café de Keyser zat helemaal vol met 39 strijdende Leythonners. Er waren 4 rondes te spelen.

Een kleine greep uit de prijzen: Zelfgemaakte boterkoek van Bianca (D1), een yogamat, dumbells, flessen wijn, mystery boxes en zelfs een handgemaakte sjaal (door Marije (D1).

Of het doorgestoken (blingo)-kaart was of niet, daar is de organisatie nog niet achter, maar Marjan had de meeste Blingo’s! Zij won onder andere: de dumbells, een fles wijn en de mystery box. Hierin zat een tegoedbon voor het aanmoedigen van een nader te bepalen wedstrijd, door dames 1. Deze tegoedbon was afgelopen vrijdagavond meteen ingezet bij de wedstrijd van Dames 4 tegen het sterke Aspasia. Helaas werd de wedstrijd niet gewonnen, maar aan het publiek lag het zeker niet! Met veel herrie hebben zij geprobeerd Dames 4 nog te helpen.

 

Met de Blingo avond werd ongeveer €200,- opgehaald! Hier kan de vereniging nieuw materiaal aanschaffen. De Blingo was naast erg gezellig dus ook erg succesvol voor de vereniging.

 

This article has 2 Comments

  1. Het was een topavond, dames 1 en dames 7. Helaas viel ik zelf niet in de prijzen, maar tafelgenoot Ingrid (boterkoek!) en dochterlief Noa gelukkig wel 🙂
    En namens het bestuur en vereniging: bedankt voor de opbrengst!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *