Dames 4 Kampioen!

Pim (trainer), André (trainer), Laura, Afke, Sophie, Faïza, Paulien, Marleen / Erzy (trainer/coach), Maria, Lieke, Noor, Eline, Marjan.

Op 30 maart is Dames 4 kampioen geworden! De dames hadden hiervoor een 4-0 winst nodig en speelden tegen de nummer 10 in Delft. Het team ging wat onzeker van start en haalden op het nippertje de eerste set binnen. In de tweede en derde set domineerde de dames het spel en deze sleepten ze zonder moeite binnen. Met de druk van het kampioenschap op de schouders tijdens de laatste set werd ook deze nog heel spannend. Met een eindstand van 20-25 in de vierde set barstte het feest in het veld al los! Dit feest werd vrolijk doorgezet met de champagne onder de douche en werd afgesloten met een feestmaal bij de McDonalds.

 

Dames 4 is een nieuw team met teamgenoten die elkaar voor het begin van dit seizoen nog niet kenden. Door het harde trainen met de fantastische trainers Erzy, André en Pim en een fantastische teamspirit heeft dit team het geschopt tot het kampioenschap. Deze dames zullen natuurlijk gehuldigd worden op het eindfeest.

 

Lees ook over de andere bijna-kampioenen van Leython DC.

 

Hier nog een kleine sfeerimpressie van de wedstrijd:

             

 

 

 

 

 

 

 

 

This article has 1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *