Een mooie laatste dag!

Vrijdagavond 21 april gaat de boeken in als een van de mooiste seizoensafsluitingen van onze vereniging. Veel overwinningen, nog meer mooie potten en natuurlijk het (on)verwachte kampioenschap van Heren 2. Hoogtepunt was wel het dansje van Willem Spierdijk, na de fantastische 3-1 overwinning op de directe concurrent om de titel, RVV. Het Katwijkse publiek ging met stille trom naar huis.

 

Op de andere velden werden ook mooie wedstrijden gespeeld. Dames 3 won, zoals verwacht met 4-0 van GSC. Dames 6 hield Waterlanders eronder met 3-1. En Dames 4 won met 3-2 van koploper Aspasia waardoor zij dit voor hen bijzondere seizoen fraai afsluiten.

 

Heren 5 versloeg DVC simpel met 4-0. Heren 1 pakte thuis 3 punten tegen kampioen Gemini-Kangeroes waardoor zij directe degradatie ontlopen en op zaterdag 6 mei tegen RVV (jawel!) strijden om een plek in de 3e divisie. Ook Mix 4 behaalde een 3-1 overwinning op Merenwijk, waarmee zij een moeilijk seizoen toch knap beëindigen.

 

In de uitwedstrijden toonde onze vereniging zich ook van haar beste kant, afgezien van misschien Heren 3 die bij SKC vooral snel klaar wilden zijn om H2 en H1 te zien spelen (3-2 verlies). Heren 6 wist de plek in de 3e klasse veilig te stellen door met 3-1 te winnen bij VCO.  Dames 2 versloeg Majella in Utrecht met 3-2. En de dames van Meisjes C1 wonnen in Alphen a/d Rijn met 3-1 van Castellum. Dames 7 verloor helaas ook uit bij SKC met (4-0), maar speelden wel een leuke wedstrijd. Ik citeer invaller Laura: “[D7 is een] leuk team. Beetje onwennig. Maar waren wel enthousiast en renden wel, dus goede avond gehad!“.  En daar gaat het om!

Kortom, dit was voor onze vereniging een zeer mooie laatste dag van het seizoen 2016-17. Op naar het volgende seizoen! Maar wel eerst nog even de Enquete invullen (als je dat nog niet gedaan hebt). En natuurlijk op 6 mei naar Delft om Heren 1 aan te moedigen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *