Gezocht: Nieuwe secretaris!

Voor komend seizoen is Leython DC nog op zoek naar een nieuwe secretaris.

Als secretaris ben je lid van het Dagelijks Bestuur. Je neemt deel aan de maandelijkse bestuursvergaderingen, maar je bent ook bereikbaar voor eventuele kwesties die tussendoor kunnen spelen. Je stelt, in overleg, de agenda op voor de bestuursvergadering. Je stelt iedereen uit het bestuur op de hoogte van vergaderingen en je notuleert bij elke vergadering en houdt alle e-mails, en soms ook post, bij.

Naast alles rondom bestuursvergaderingen ben je ook verantwoordelijk voor het maken van de agenda en verslagen van de ledenvergaderingen en de vergaderingen met het bestuur. Je houdt zelf een archief bij over alle ontwikkelingen en gedane zaken. Je bent ook nauw betrokken bij de ledenadministratie en de PR-commissie, coördinatoren, alle commissies binnen Leython DC, de NeVoBo en natuurlijk alle andere bestuursleden, om al het bovenstaande goed te laten verlopen en de rest van de vereniging goed te informeren.

Is deze functie jou op de huid geschreven? Heb je altijd al een bestuursfunctie in je favoriete vereniging willen uitvoeren? Grijp nu je kans! Wil je meer weten of jezelf als nieuwe secretaris voorstellen? Stuur ons dan een mailtje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *