Hoge Hoed 2018

Na het succes van vorig jaar zullen we ook jaar weer proberen om via de Hoge Hoed constructie teams en taken aan elkaar koppelen, zodat de “verenigingslasten” een beetje verdeeld worden over zoveel mogelijk leden. Bij taken moet je denken aan “assisteren bij toernooien”,  “helpen bij feesten en activiteiten”.

[rectificatie: borrel is op 22 september, niet op 15 zoals aangekondigd in de mail. deadline hoge hoed inschrijving is nu op 8 september]

De lijst staat op het inschrijvingsformulier (zie link hieronder). Voor sommige taken zijn er meerdere teams nodig, voor sommige misschien maar enkele mensen uit een team. De teams helpen in vele gevallen een commissie of het bestuur, en het is voor hen erg fijn als er er hulp beschikbaar is.

Het idee is dat elk senioren team (dames, heren en mix) van Leython DC zich inschrijft voor een of meerdere taken. Als er teveel belangstelling is voor een bepaalde taak wordt er geloot. Voor taken en teams die overblijven treedt vervolgens de Hoge Hoed constructie in werking: taken en teams worden dan uit de hoge hoed getrokken en zo willekeurig aan elkaar gekoppeld.

Het beste is om als team een aantal taken te kiezen waar minstens een paar van je teamleden zin in hebben. Het kan best zijn dat er meerdere teams aan een taak gekoppeld worden en het is ook niet altijd nodig dat het hele team bijdraagt. Het is ook niet waarschijnlijk dat je ingedeeld wordt bij alles wat je leuk vind, want er zijn veel teams. Alleen als er taken overblijven treedt de Hoge Hoed in werking. We proberen een beetje rekening te houden met teams en individuen die al veel doen.

Wat moet jij nu doen?

Overleg met je (nieuwe) teamgenoten welke taken jullie leuk lijken om te doen. Je kan je ook als individu inschrijven maar overleg in dat geval wel even met je team!  Neem even de tijd om goed te overleggen. Je kan je als team je voorkeur opgeven tot 8 september 2018.

De verdeling van alle taken wordt bekend gemaakt op de vrijwilligersborrel op zaterdag 22 september 2018 om 16:00 tijdens de eerste thuiswedstrijd van Dames 1. Vragen of opmerkingen kun je mailen naar Jos (vice-voorzitter@leythondc.nl).


Link naar het inschrijvingsformulier.


 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *