Karlijne Busscher mini tijdens het EK beach

Karlijne in actie op het EK Beach

Op uitnodiging van de Nevobo mocht Karlijne Busscher van Leython DC mini’s afgelopen woensdag de 1e service doen bij de EK poulewedstrijd van Laura Bloem en Jolien Sinnema.

Een spannende ervaring, die voor Karlijne een onvergetelijke dag is geworden. Als de rally te lang zou duren, zou een van de speelsters de bal per ongeluk laten vallen. En zo geschiedde. Nadat Karlijne de bal iedere keer weer terug speelde viel de per ongeluk bal op het zand, want de livestream moest van start gaan.

Bekijk het filmpje

In de wandelgangen van het Zuiderpark in Den Haag kwamen we ook nog Marjolein Vermeulen (als officiële teller tijdens wedstrijden) en Erzy Kassens (als officiële vlagger tijdens wedstrijden) van LeythonDC tegen.

Lees meer over: Leython op EK Beach

Na de gewonnen wedstrijd tegen het Zwiterse team namen Laura en Jolien alle tijd om met Karlijne op de foto te gaan en kreeg Karlijne zelfs het officiële wedstrijdtopje van Laura. Als klap op de vuurpijl werd een van de foto’s geplaatst op het instagram account @bloemsinnema van de dames.

Toen ook nog de Nederlandse mannen Brouwer en Meeuwsen wonnen van hun Belgische tegenstanders kon de avond helemaal niet meer stuk.

Karlijne met Bloem/Sinnema

 

Karlijne met Marjolein

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *