Leython Mini’s op het podium

Afgelopen zaterdag was het bloemencorso in Sassenheim, de mooiste wagens verdienden een medaille. Niet gemakkelijk dus om de sporthal te bereiken, maar de jongste Leythonners en hun ouders zochten naar alternatieve routes om toch op tijd aanwezig te zijn in de sporthal van VCS. In een aantal poules streden de mini’s van Leython DC nog om de ereplaatsen en na een aantal spannende potjes werden ook binnen in de hal medailles uitgereikt aan 3 LeythonDC-teams.

X8 op de 2e plaats!

De X8 zich speelde vanaf januari voor het eerst samen met een mix van ervaren speelsters (Gemma en Eline) en twee speelsters die net de Spikecursus hebben afgerond in december (Veronica en Asilay). Zij werden heel knap 2e !

X7 op de 3e plaats!

De X7 was in december al kampioen geworden op niveau 4 dus zij waren toe aan een nieuwe uitdaging op niveau 5. Eleonore, Marie-Sophie, Tess, Esmee en Vera speelden alsof ze al jaren thuishoorden op dat niveau en wisten uiteindelijk een 3e plaats te bemachtigen tussen teams met kinderen die al veel ouder en vaak ook veel groter waren. Hun geheim: vaak 3x spelen om extra punten te verzamelen.

X1 op de 2e plaats

De X1 (Diana, Marloes, Fela, Fenna en Nienke) heeft een spannende competitie gedraaid. De onderlinge wedstrijden tegen de uiteindelijke kampioen RVV waren spannend en gingen vaak gelijk op. Helaas lieten ze af en toe punten liggen tegen de andere teams in de poule waardoor er een welverdiende 2e plaats over bleef. Volgend jaar lekker knallen in de C-jeugd.

Meer nieuws

2019-05-12

Paashazentraining: gezellige boel

Het is al een tijdje geleden, maar te leuk om niet te delen. Op woensdag 17 april organiseerde de minitrainers...
Read More
2019-05-12

AH Santhorst sponsort Leython DC

REMINDER: Ook dit jaar doet Leython DC weer mee met de sponsoractie van Albert Heijn Santhorst. Bij elke 15 euro...
Read More
2019-04-23

Aanschaffen wedstrijdshirt

Ben je nieuw bij Leython, ga je over van de mini's naar de C-jeugd, of heb je de afgelopen jaren...
Read More
2019-04-22

Verslag Enquete 2019

153 mensen (55% van alle seniorleden) hebben in maart de online enquête ingevuld en hun mening gegeven over het reilen...
Read More
2019-04-22

Kom je ook naar Leython DC?

Wil je na de zomervakantie het nieuwe zaalvolleybalseizoen starten bij een competitieteam van Leython DC in Leiderdorp? Nu is het...
Read More
2019-04-21

Dames 4 wint net niet

Het avontuur van een van de leukere teams van Leython DC (volgens Heren 4)  in de eerste klasse werd zaterdagmiddag...
Read More
1 2 3 34

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *