Leython organiseert trainerscursus: inschrijving geopend

Dames 5 traint positiespel: wie staat waar?

In samenwerking met de Volleybalacademie is Leython van plan om een beginnerscursus “Training geven” te organiseren. De training is bedoeld voor (ouders van jeugd-)leden die belangstelling hebben om trainer te worden. Ook trainers die behoefte hebben aan bijvoorbeeld (meer) handvatten om een goede training op te bouwen, zijn van harte welkom om deel te nemen.

De cursus bestaat uit twee bijeenkomsten van drie uur. Vragen die bij de cursus aan bod komen, zijn onder meer: ‘hoe zet ik een goede training in elkaar?’ en ‘wat kan ik tijdens een training doen om die goed te laten verlopen?’.

De planning is om deze in maart/april te laten plaatsvinden. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Dus als je belangstelling hebt, meld je dan zo snel mogelijk aan bij: secretaris@leythondc.nl.

Aan de cursus zijn overigens geen kosten verbonden. Een deel van de kosten wordt betaald door de Nevobo en de rest wordt betaald door Leython. Daar staat tegenover dat er van de aanwezigen wordt verwacht dat zij minimaal één seizoen training geven aan een team van Leython, zodat je alle opgedane kennis in de praktijk kunt brengen. Dit gaat uiteraard in overleg met de coördinatoren van de verschillende spelerscommissies.

Heb je belangstelling: meld je aan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *