Nieuw wedstrijdshirt

Damesshirt Leython DC

Vanaf volgend seizoen ’17-’18 gaat Leython DC over op een nieuw wedstrijdshirt. Per team kan beslist worden om nog één jaar in het oude shirt competitie te spelen, als net een aantal teamgenoten vorig jaar een nieuw shirt hebben gekocht. Dit kan vooral bij de jeugd vaak voorkomen, bij senioren minder. Het oude shirt wordt niet meer geleverd, dus nieuwe teamgenoten zullen in dat geval van een ander (oud)lid moeten overkopen.

De ervaring leert, dat het nieuwe shirt als erg prettig wordt ervaren, een aantal teams (H1, D1, D2) heeft al een seizoen proefgedraaid. De kosten zijn gelijk aan het oude shirt, 55 euro inclusief bedrukking.

Shirt passen

Hoe kom je aan een nieuw shirt? De komende maand komt iemand bij de teams langs tijdens de trainingen om de shirts te laten passen. Kan je niet passen, maar weet je wel je maat (bijv af te leiden van een teamgenootje dat wel al gepast heeft), dan kun je dat doorgeven via e-mail.

Bij de C- en B-jeugd gaan we in september passen, in overleg met de (contact)ouders. Weten sommige B- en C-teams nu al zeker dat ze over willen, kunnen ze nu al via e-mail aangeven dat ze willen passen.

Nu gezamenlijk, straks individueel

Deze ronde in mei wordt dus centraal ingekocht bij de leverancier. Later kunnen leden individueel bestellingen plaatsen, op een daartoe aangemaakte Leython DC verenigingspagina van de leverancier. Op de verenigingspagina zullen ook de broekjes, inspeelshirts, trainingspakken, tassen e.d. besteld kunnen worden. Bij deze individuele bestellingen worden wel verzendkosten gerekend.

Shirtnummers 1 t/m 19

Bij deze eerste grote bestelling kun je je voorkeur doorgeven voor je shirtnummer, van nummer 1 t/m nummer 19. Als er geen conflict is met keuzes van je teamgenoten, zal dat ook je shirtnummer worden. Wie zijn shirt later zelf bestelt op de Leython DC verenigingspagina, moet zelf goed in de gaten houden wat een handig nummer is, om dubbele nummering in teams te voorkomen.

This article has 3 Comments

    1. Bij wedstrijden met het digitale wedstrijdformulier is het al een aantal keer voorgekomen dat spelers geen nummer hadden. Uit het oogpunt daarvan, en met af en toe invallen bij senioren én korting bij leverancier als alle shirts hetzelfde behandeld werden, is besloten om iedereen nummers te geven.

  1. Wat is de reden om niet verder door te nummeren? Gebruikelijk is het om door de vereniging heen de nummers uniek te houden zodat bij invallen en jaarlijkse nieuwe indeling geen conflicten ontstaan. (Of krijgt ieder team nu ook een rol Teamtape op eentjes voor de nummers te plakken? )

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *