Nieuw zand voor Leython Beach!

Afgelopen zaterdag hebben een twintigtal vrijwilligers (variërend in de leeftijd van 4 jaar tot in de 70!) geholpen om het nieuwe zand op de beachvelden te verspreiden.

Met de inzet van de aanwezigen zijn de velden weer helemaal kuilenvrij, is er geen onkruid meer te bekennen en staat er een nieuwe picknicktafel gereed. Wij willen iedereen die heeft geholpen ontzettend bedanken, want dankzij de vele handen en het harde werken was de klus al snel na de knakworstenlunch geklaard. De velden bestaan nu uit een mix van EK en WK zand, dus we verwachten de komende tijd grootse prestaties te zien!

Bijvoorbeeld al tijdens het toernooi van vandaag, zondag 5 augustus. De start was om 12:00 en de dresscode was ‘Make-a-statement’. Foto’s hiervan volgen snel.

Verder staat er op 17/18/19 augustus nog op de beachplanning: Opbouwen (17 aug vanaf 17.30 uur) en afbouwen (19 aug vanaf 16.00 uur) velden en wedstrijdleiding (18/19 aug) bij Scheveningen Beach op het Zuiderstrand. Er zijn nog (veel) vrijwilligers nodig voor dit weekend. Zin/tijd om te helpen? Stuur een mail naar tc@leythondc.nl

En op zaterdag 25 augustus: Leython Beach eindtoernooiZet de datum alvast in je agenda!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *