Ondertussen op de ALV..

Woensdag 12 juni is tijdens de ALV van Leython DC (in klein comité) de contributie verhoogd en een scheidsrechtersreglement gepresenteerd. Ook hebben we een nieuwe coördinator Recreanten én een nieuwe penningmeester! Nu nog een nieuwe secretaris..

Contributieverhoging
Het bestuur presenteerde de begroting voor volgend seizoen en de penningmeester gaf een toelichting. Opmerkingen vanuit de aanwezige leden worden door het bestuur worden ter overweging en verder onderzoek meegenomen. De begroting en het daarmee samenhangende contributie-overzicht 2019-2020 werden door de ALV goedgekeurd.

Opleidingsplan jonge scheidsrechters
Vervolgens werden de jaarverslagen van de TC Senioren, de jeugd en de recreanten door de betreffende coördinatoren besproken. De scheidsrechterscoördinator Casper van Houten gaf een toelichting op het scheidsrechtersreglement.

Het reglement beschrijft o.a. welke inzet er van de teams verwacht wordt en hoe de verdeling van het tel-/fluitschema tot stand komt. Met het scheidsrechtersreglement als uitgangspunt wordt er een opleidingsplan gemaakt om de jeugd goed getraind en zelfverzekerd aan het fluiten te krijgen. Het scheidsrechtersreglement wordt gepubliceerd op de Leython website.

André met pensioen
Tijdens de ALV van 12 juni jl. nam André Mook afscheid als recreanten coördinator. Hij gaat genieten van zijn pensioen en wordt opgevolgd door Ellen van der Klauw  (rechts op de foto). André werd bedankt voor de enthousiaste inzet waarmee hij zijn functie uitgevoerd heeft en Ellen werd welkom geheten.

Anja, bedankt!

Van secretaris naar penningmeester!
De penningmeester, Anja Tijssen (foto), heeft aangegeven tijdens de volgende ALV af te zullen treden. Er is geruime tijd gezocht naar een opvolger en de huidige secretaris Ingrid Hogeveen heeft aangegeven dat zij de functie van penningmeester wil vervullen. Het bestuur staat achter deze keuze en is nu op zoek naar een secretaris.

Meer nieuws

2019-06-16

Een SUPER geslaagd Superhelden kamp

Donderdag Op 30 juni verzamelde alle superhelden in spe zich bij de Bloemerd. Toen de bus was ingeladen klom iedereen...
Read More
2019-06-16

Come join Leython Beach

Tijdens het pinksterweekend was er weer een Leython Beach toernooi: picknick@thebeach. Het idee van dit toernooi kwam van Ineke die...
Read More
2019-06-15

Ondertussen op de ALV..

Woensdag 12 juni is tijdens de ALV van Leython DC (in klein comité) de contributie verhoogd en een scheidsrechtersreglement gepresenteerd....
Read More
2019-06-14

Geslaagde Macaron-workshop

Op 16 maart vond de veiling van Leython DC plaats. Hier werden hele leuke producten en diensten aangeboden door zowel...
Read More
2019-06-11

Ook helpen bij website of social media?

Wil jij er mede voor zorgen dat Leython DC online lekker zichtbaar blijft? Er gebeurt veel in onze club en...
Read More
2019-06-11

Wedstrijdshirt tijdig bestellen!

Ben je nieuw bij Leython, ga je over van de mini's naar de C-jeugd, of heb je de afgelopen jaren...
Read More
1 2 3 35

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *