Ondertussen op de ALV..

Woensdag 12 juni is tijdens de ALV van Leython DC (in klein comité) de contributie verhoogd en een scheidsrechtersreglement gepresenteerd. Ook hebben we een nieuwe coördinator Recreanten én een nieuwe penningmeester! Nu nog een nieuwe secretaris..

Contributieverhoging
Het bestuur presenteerde de begroting voor volgend seizoen en de penningmeester gaf een toelichting. Opmerkingen vanuit de aanwezige leden worden door het bestuur worden ter overweging en verder onderzoek meegenomen. De begroting en het daarmee samenhangende contributie-overzicht 2019-2020 werden door de ALV goedgekeurd.

Opleidingsplan jonge scheidsrechters
Vervolgens werden de jaarverslagen van de TC Senioren, de jeugd en de recreanten door de betreffende coördinatoren besproken. De scheidsrechterscoördinator Casper van Houten gaf een toelichting op het scheidsrechtersreglement.

Het reglement beschrijft o.a. welke inzet er van de teams verwacht wordt en hoe de verdeling van het tel-/fluitschema tot stand komt. Met het scheidsrechtersreglement als uitgangspunt wordt er een opleidingsplan gemaakt om de jeugd goed getraind en zelfverzekerd aan het fluiten te krijgen. Het scheidsrechtersreglement wordt gepubliceerd op de Leython website.

André met pensioen
Tijdens de ALV van 12 juni jl. nam André Mook afscheid als recreanten coördinator. Hij gaat genieten van zijn pensioen en wordt opgevolgd door Ellen van der Klauw  (rechts op de foto). André werd bedankt voor de enthousiaste inzet waarmee hij zijn functie uitgevoerd heeft en Ellen werd welkom geheten.

Anja, bedankt!

Van secretaris naar penningmeester!
De penningmeester, Anja Tijssen (foto), heeft aangegeven tijdens de volgende ALV af te zullen treden. Er is geruime tijd gezocht naar een opvolger en de huidige secretaris Ingrid Hogeveen heeft aangegeven dat zij de functie van penningmeester wil vervullen. Het bestuur staat achter deze keuze en is nu op zoek naar een secretaris.

Meer nieuws

2019-09-15

Tel- en fluitschema najaar 2019

Scheidsrechterscoördinator Casper van Houten heeft het tel- en fluitschema afgelopen week verspreid onder de aanvoerders. Daarin staat bij elke wedstrijd...
Read More
2019-09-15

Gezocht: Nieuwe secretaris!

Voor komend seizoen is Leython DC nog op zoek naar een nieuwe secretaris. Als secretaris ben je lid van het...
Read More
2019-09-15

Leython-fysio in de Bloemerd

Sportfysio Ruben Mulder van Fysiotherapiepraktijk Ommedijk heeft dit seizoen weer spreekuur. Elke maandag in De Bloemerd, 20:45-21:30 uur. Je kunt...
Read More
2019-09-15

Snelheid is belangrijker dan hoogte

Een enthousiaste groep jongens uit de hele regio heeft zaterdag 7 september hard getraind met de trainer van het Nationaal...
Read More
2019-08-18

Geboren na 1 januari 2000: gratis naar het EK Volleybal!

Van 13 t/m 23 september spelen de Lange Mannen het EK Volleybal in eigen land. Wil jij hier met je...
Read More
2019-07-28

Bedrijventoernooi Leython DC 2019

Van 4 t/m 13 juni speelden 4 teams mee in het jaarlijkse Bedrijventoernooi. Het waren weer leuke en sportieve avonden....
Read More
1 2 3 37

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *