Trainingsweekend 2017

Afgelopen weekend was het weer zo ver: het jaarlijkse trainingsweekend! Dit seizoen zijn er maar liefst zes (!) teams meegegaan; heren 2 en 3 en dames 1, 2, 3 en 4. Een volle boel dus. Dit jaar verbleven de teams in Goirle en werd er getraind en gespeeld in Sint-Michielsgestel.

Alle teams sliepen in een grote groepsaccomodatie, ActiveStay in Goirle. Met een ruime eetzaal, keuken, woonkamer én een klein gymzaaltje was het goed vertoeven.

Op vrijdagavond werd er eerst hard getraind door een aantal teams. Na deze training vertrokken de teams weer richting Goirle, waar heren 3 de boel al gezellig aan het maken was. Op de eerste avond werd er gezellig geborreld en zelfs nog wat gevoetbald en getrefbald, gelukkig is niemand geblesseerd geraakt! 😉

Op zaterdagochtend zaten dames 1 en dames 3 al snel aan het ontbijt. De andere teams hadden het iets later gemaakt en sliepen nog even door. De damesteams speelden een toernooi. Dames 1 en 2 moesten het opnemen tegen Armixtos uit Amsterdam en hebben ook tegen elkaar gespeeld. Dames 3 en 4 speelden tegen Handsup en Schaik. Heren 3, wat het trainingsweekend als teamweekend had ingezet is een Escaperoom gaan doen en ook Heren 2 speelden een aantal wedstrijden.

Op zaterdagavond was er een grote barbecue georganiseerd. Na de barbecue verhuisde de borrel al snel naar binnen en ook deze avond werd er weer optimaal gebruik gemaakt van het gymzaaltje. Daarnaast werd er fanatiek gepingpongd en ging het er hard aan toe bij de tafelvoetbal. Om een uur of 2 werd het nog extra gezellig in de eetzaal toen het bittergarnituur op tafel kwam.

Dames 1 besloot uit eten te gaan in Goirle en later nog met wat aanvulling uit Dames 2 te dansen in de lokale kroeg.

 

Op zondag vertrokken de meeste teams weer naar huis. Dames 1 is nog gaan klootschieten, wat tot hilarische taferelen zorgde en voor Rolf zelfs twee natte voeten! Dames 3 en 4 hebben een GPS Smokkel wandeltocht gedaan die hen helemaal naar  leidde. Beide teams waren fanatiek, maar Dames 3 ging er toch van door met de winst door de meeste juiste antwoorden te geven tijdens de wandeltocht.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *