Veiling 2019

Update vrijdag 15 maart 2019:
Download  nu de Leython DC Veiling Catalogus 2019 Veiling!Op zaterdag 16 maart is het zover: de veiling door en voor Leython DC! Dames 4 organiseert dit seizoen een veiling. De opbrengst hiervan gaat naar een blokhut voor Leython Beach en materialen voor in de zaal zoals nieuwe ballen en ballenkarren. Op deze pagina vind je alle informatie. Houd de pagina goed in de gaten om altijd up-to-date te zijn over de details van de veiling.

Helpen jullie mee?

Helpen jullie ook om deze veiling tot een succes te maken!? Dames 4 wil alle teams vragen om iets in te brengen voor de veiling. Dit kan een dienst of product zijn. Denk hierbij aan:

  • cheerleaden/aanmoedigen bij een wedstrijd;
  • een spandoek maken;
  • een taart, cake of brownie bakken;
  • auto’s wassen;
  • klusjes zoals grasmaaien, etc.

Ben of ken jij daarnaast iemand die iets leuks in kan brengen om te veilen, horen wij dat natuurlijk ook heel graag! En wees creatief! Hoe leuker het item, hoe meer geld wij ophalen voor de vereniging.

Laat voor 1 maart weten wat jij of je team wil veilen via: veilingleython@gmail.com. Samen zorgen wij ervoor dat er leuke items zijn om op te bieden en dat iedereen volgend jaar gebruik kan maken van gloednieuwe materialen.

De veiling

De veiling vindt plaats op zaterdag 16 maart om 19:00u in het Sportcafé van de Bloemerd na de wedstrijd van Dames 1. Sportcafé de Bloemerd zal deze avond een speciale maaltijd voor ons bereiden. Voor slechts €7,50 krijg je een heerlijk vers bereide pasta kip pesto of een vegetarische variant voor de liefhebber. Mee-eten? Meld je dan voor 12 maart aan via veilingleython@gmail.com.

Tijdens de veiling zullen er een heleboel leuke items en diensten geveild worden onder leiding van veilingmeester Mels. Kijk maar in de Leython DC Veiling Catalogus 2019 Veiling!

Kortom genoeg leuke dingen om op te bieden! Kom dus allemaal eerst onze dames aanmoedigen, eet gezellig samen een hapje en neem daarna plaats voor de veiling.We zien jullie daar!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *