Volleyshoppen: nieuw tenue en15% korting op schoenen

Zet vast in je agenda: op maandagavond 18 september kun je bij Leython DC in de Bloemerd komen shoppen! Balsportdirect.nl komt dan met inspeelshirts, hoodies, tassen en trainingspakken die passen in de nieuwe kledinglijn van Leython DC! Ook nemen ze een lading Mizuno en Asics volleybalschoenen mee die je meteen even kunt uitproberen in de zaal! De nieuwste modellen kun je dan met 15% korting bestellen!

Nieuw wedstrijdshirt

Nieuwe wedstrijdshirts moeten we tijdig regelen om ze op tijd te ontvangen voor de competitie. Half december berichtten we hier al over (zie screenshot onderaan). Inmiddels is voorzitter Ewout Verkerk op pad met passhirts om te inventariseren welke maten besteld moeten worden. “Geeft niet zomaar een maat door, want de shirts vallen wat klein, met name bij de schouders.” Je kunt aan Ewout ook doorgeven welk shirtnummer je voorkeur heeft, waarbij de keuze beperkt is uit 1 t/m 19.

Online bestellen

Balsportdirect maakt voor ons een verenigingswebsite waarop je de shirts straks kunt bestellen. Ook voor de rest van de kledinglijn kun je straks op die site terecht.

 

 

Nieuwsbericht 14 december 2016

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *