Vrijwilligers & Vacatures

Vrijwilligers

Leython DC draait volledig op vrijwilligers. Zonder vrijwilligers zouden we niet kunnen trainen of spelen en zouden we ook geen toernooien, feesten, kamp of andere sociale activiteiten hebben. Vrijwilligers zijn er op allerlei niveaus, van mensen die zich bijna dagelijks, wekelijks of slechts een enkele keer per jaar voor Leython DC willen inzetten. Maar …  vele handen maken licht werk!

Leython DC is dringend op zoek naar:

  • PENNINGMEESTER  – de penningmeester is lid van het Dagelijks Bestuur en verantwoordelijk voor de financiële administratie. Hij/zij werkt nauw samen met de andere bestuursleden, de contributie administrateur en overige vrijwilligers. Enige boekhoudkundige kennis verdient de voorkeur maar is geen vereiste.
  • CONTRIBUTIE-ADMINISTRATEUR  – de contributie-administrateur werkt onder verantwoordelijkheid van de penningmeester. Hij/zij houdt zich primair bezig met de contributie-administratie en de incasso van de openstaande facturen.

Meer info over bovenstaande functies vind je in het nieuwsbericht. 

  • Speeltuintrainer – de volleybalspeeltuin is bedoeld als eerste kennismaking met volleybal voor kinderen van 3 tot 7 jaar. Dit gebeurt door allerlei spelletjes te doen waarbij beweging en coördinatie met en zonder bal centraal staan. De speeltuin staat gepland op zaterdag ochtend van 9 tot 10 in de Bloemerd.
  • PR lid Sociale Media/website – zie nieuwsbericht
  • Oranje-ambassadeur – zie nieuwsbericht

Ook zijn er altijd mensen nodig om te helpen bij de organisatie van feesten, toernooien en andere activiteiten van onze vereniging. Verder kun je denken aan zaken als PR, website bijhouden, clubblad maken, acquisitie van sponsoren, wedstrijdverslagen schrijven, foto’s maken  en vele andere dingen.

Lijkt het je leuk om ook iets te doen, ook al weet je nog niet precies wat, neem dan eens contact op met de vice-voorzitter, Jos van der Geest: vice-voorzitter@leythondc.nl.

Trainers en coaches

Voor het nieuwe seizoen zijn we weer op zoek naar mensen die zich willen inzetten als trainer en/of coach voor andere teams binnen de vereniging. Vooral voor de jeugd en de mini’s zijn er mensen nodig die hun enthousiasme en hun volleybal ervaring willen overdragen! Dit is ook erg leuk om met zijn tweeën te doen.

Ook voor de senioren teams zijn er weer trainers en coaches nodig. Heeft jouw team een trainer en/of een coach? Wellicht kan jij dan een ander team ook gelukkig maken …