Corona en Leython DC

Helaas is er nogal een abrupt einde gekomen aan het volleybalseizoen. Door de Corona maatregelen zijn en blijven de sporthallen gesloten maar gelukkig is eind april het bericht gekomen dat vanaf 11 mei de basisscholen weer gaan beginnen en dat de jeugd ook weer buiten mag gaan sporten. Voor Leython betekent dit dat we gaan proberen de laatste mini- en jeugdtrainingen op de beachvelden te organiseren. Hierover wordt gesproken met de betreffende commissies, trainers en de gemeente Leiderdorp. Zodra hier meer over bekend is, zullen de ouders van de mini’s en jeugd geïnformeerd worden.   

Het beachseizoen voor de leden vanaf 18 jaar zal later opgestart worden en zal er anders uitzien dan voorgaande seizoenen i.v.m. de nieuwe anderhalve-meter-samenleving en wellicht nog beperkende maatregelen m.b.t. toernooien en wedstrijden. Het bestuur heeft besloten dat de opzegtermijn voor de beachleden voor seizoen 2020 op 1 juni 2020 wordt gesteld (dit was oorspronkelijk 1 april 2020).  

Contributie. De laatste contributietermijn voor het zaalseizoen 2019-2020 zal in week 20 worden geïncasseerd. Conform het advies van de NeVoBo gaat de contributie-inning gewoon door. De reguliere kosten voor de vereniging zoals bijvoorbeeld zaalkosten en vrijwilligersvergoedingen lopen namelijk ook door. De contributie voor de beach zal in week 25 worden geïncasseerd.  

Ten slotte: de ALV zal op 9 juni 2020 via een online vergadering plaatsvinden. De (ouders van jeugd-) leden krijgen hiervoor t.z.t. een uitnodiging.  

Het is mooi om te zien dat er online door diverse teams allerlei leuke initiatieven in de vorm van challenges zijn ontstaan! We hopen iedereen binnenkort weer in levende lijve en gezond en wel “live” – zij het op afstand – te kunnen treffen.  

This article has 2 Comments

  1. Ook volwassenen kunnen toch vanaf v 11 mei buiten gaan sporten? Dus we zouden dan toch kunnen gaan beachen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *