Court Crew gezocht voor DELA Beach Open

Ben je 10 jaar of ouder, gek van beachvolleybal en wil je deel uitmaken van een hecht team van vrijwilligers? Meld je nu aan als Court Crew voor het DELA Beach Open, van 3 t/m 7 januari in Den Haag! De Court Crew bestaat uit jongens en meisjes die ervoor zorgen dat de velden in perfecte conditie zijn en dat de wedstrijden snel en soepel verlopen. Hoe leuk is het als ook onze Leython-jeugd meedoet?

Met topspelers op het veld

Onder de Court Crew vallen alle ballenrollers, sand levelers, scoreboard operators en player attendants. Ze zijn enthousiast, gastvrij en hebben een passie voor beachvolleybal. Voor, tijdens en na de wedstrijden is het veld hun domein. Alleen zij mogen samen met de topspelers op het veld staan. Ze krijgen een gaaf kledingpakket in de stijl van het evenement en uitstekende catering.

Van de Court Crew wordt gevraagd van 3 t/m 7 januari 2018 minimaal één shift per dag beschikbaar te zijn. Vrijwilligers moeten minimaal 10 jaar zijn en Nederlands en/of Engels sprekend.

Lees meer op Volleybal.nl

Meer Nieuws

22-11-2020

Vrijwilligers gezocht

We mogen hopelijk weer snel gaan volleyballen, maar om onze vereniging draaiende te houden zijn vrijwilligers nodig. Er staan nog...
Read More
15-11-2020

Bekendmaking Rabo ClubSupport voor beachhuisje

Op 18 november maakte Rabobank de uitslag bekend van de Rabo ClubSupport actie. Op Unity TV was de bekendmaking te...
Read More
15-11-2020

Tara (D1) in het Leidsch Dagblad

Misschien heb je haar al in de krant gespot: op zaterdag 7 november stond er in het Leidsch Dagblad een...
Read More
1 2 3 100

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *