Erfrechtplanning nieuwe sponsor dames 1: “Gaaf om ons logo op de shirts te zien”

Erfrechtplanning is de nieuwe sponsor van Leython dames 1. De komende drie jaar pronkt het logo van het bedrijf op de shirts van het eerste team van Leython. Bij de wedstrijd tegen VV Utrecht dames 2 kwam Jorrit Schreuder van Erfrechtplanning een kijkje nemen. Een mooie kans om de sponsor wat beter te leren kennen!

Waar staat Erfrechtplanning voor?

Bij Erfrechtplanning willen we mensen bewust maken van het belang van een testament. Vaak denken mensen toch ‘ik hoef niks te regelen’.

Om die bewustwording voor elkaar te krijgen, verzorgen we onder meer lezingen door heel Nederland. Geïnteresseerden kunnen daar kosteloos aan deelnemen. Zo komen ze meer te weten over wat er komt kijken bij bijvoorbeeld een testament en kunnen ze bij ons terecht met vragen. Daarnaast bieden we persoonlijk advies en werken we samen met notarissen in heel Nederland.

In 2016 is Erfrechtplanning opgericht. Ik startte met twee compagnons en inmiddels zijn we al met 23. We zijn dus ontzettend hard gegroeid de afgelopen jaren.

Waarom ben je sponsor geworden van Leython dames 1?

Ons bedrijf vindt sport heel belangrijk. Bij Erfrechtplanning draait het niet om geld, maar stellen we juist mensen centraal. Sponsoring van Leython Dames 1 draagt bij aan de maatschappelijke functie die we als bedrijf uit willen vervullen.

Dat we specifiek bij Leython dames 1 terecht zijn gekomen, is te danken aan de coach. Ik ben al 30 jaar bevriend met Dirk Jan, en hij vroeg me of sponsoring van het team niet wat voor Erfrechtplanning was. Eigenlijk had ik direct interesse. Volleybal is een mooie sport en we dragen graag een steentje bij aan een talentvol en enthousiast team. Ik vind het erg gaaf om ons logo op de shirts te zien!

Het is voor mij trouwens de eerste keer dat ik in een sporthal ben om een volleybalwedstrijd te zien. Ik heb natuurlijk wel eens een wedstrijd op televisie gezien en ken daar de meeste regels wel van.

Ik vond het ontzettend leuk om de wedstrijd te zien, dus ik denk dat ik vaker kom kijken!  

Erfrechtplanning Leython DC Dames 1 2020-2021: 1 Mariska (D2), 2 Allison, 3 Anne, 4 Wendy, 5 Yolande, 6 Tara, 8 Marjolein, 9 Jules, 10 Marlot, 11 Claudia, 12 Mathilde Achteraan: Trainer Dirk-Jan (r), assistent Stan (l), sponsor Jorrit (m)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.