Genoeg te doen bij Leython!

Ook komend seizoen is er weer genoeg te doen bij Leython! Binnenkort ontvangen alle Leythonners een mail over de inmiddels befaamde Hoge Hoed.

Voor alle leden die nieuw zijn met de Hoge Hoed: hiermee worden verschillende taken verdeeld over de teams. Ieder team geeft voorkeur door, waarna alles over de teams wordt verdeeld. Denk bijvoorbeeld aan het helpen bij een mini-toernooi of het zomerklaar maken van de beachvolleybalvelden.

Naast de Hoge Hoed zijn er enkele openstaande functies. Wil jij graag een bijdrage leveren aan jouw vereniging? Wordt dan bijvoorbeeld trainer, lid van de feestcommissie of het wedstrijdsecretariaat. Hieronder vind je alle vacatures met een korte uitleg:

Lid Feestcommissie

Om de sociale activiteiten nieuw leven in te blazen, is het weer tijd om een feestcommissie te vormen. De afgelopen jaren werden deze activiteiten, zoals het eindfeest, vaak via de Hoge Hoed verzorgd. Met een feestcommissie kunnen de activiteiten beter gecoördineerd en met meer regelmaat worden georganiseerd.

Het is dit jaar natuurlijk even afwachten wat de mogelijkheden zijn in verband met corona. Het vormen van een feestcommissie en het maken van plannen hoeft dat natuurlijk niet in de weg te zitten! Dus lijkt het jou leuk om feestjes en andere gezellige activiteiten te organiseren, laat dit dan weten aan vice-voorzitter@leythondc.nl

Trainer Mix 1

Het eerste recreantenteam van Leython is nog op zoek naar een trainer. Het team traint wekelijks om 21.15 in de Bloemerd. Is het wat voor jou om een groep enthousiaste volleyballers training te geven? Mail dan naar recreanten@leythondc.nl.

Lid Wedstrijdsecretariaat

Als lid van het wedstrijdsecretariaat ben je verantwoordelijk voor de wedstrijdschema’s. Voor het verplaatsen van wedstrijden onderhoud je daarnaast contact met wedstrijdsecretarissen van andere verenigingen. Wil jij er jaarlijks voor zorgen dat alle wedstrijden goed staan ingepland? Mail dan naar wedstrijdsecretaris@leythondc.nl.

Ledenadministratie

Voor de Ledenadministratie is Leython op zoek naar iemand die de taken per seizoen 2021-2022 op zich wil nemen. Dit jaar zal het bijhouden van de administratie nog door Marjo worden uitgevoerd, maar de nieuwe ledenadministrateur zal wel alvast kennismaken met het systeem en ingewerkt worden. Mail bij interesse naar ledenadministratie@leythondc.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *