Geslaagd Circuskamp voor de jeugd!

Dit jaar gingen we met meer dan 50 kinderen op kamp, wat een verrassing, en was de kamplocatie wel
groot genoeg? Vandaar dat iedereen een tent zag staan op het terrein na een reis van 2,5 uur met geen snoep (of toch wel?). De kampleiding was verkleed in circuskleding om iedereen te verwelkomen: de clowns Pipi, Popo en LoeLoe, de acrobaten, de sterke man, de leeuw, de leeuwentemmer en de messenwerper. En vervolgens mocht de oudere jeugd zijn plekje gaan zoeken in de grote tent…

Gelijk de eerste dag gingen we het bos in om leuke spellen te doen. Van het corrupte circusspel, tot het smokkelspel en Mastermind hebben we het bos onveilig gemaakt van ’s ochtends vroeg tot ver in de avond.

Natuurlijk hadden we het geluk dat het fantastisch weer was, waardoor er ook 2 dagen sprake was van watergevechten en chillen in badjes. Met veel smeren en oneindig veel limo kwamen we de dagen door. Natuurlijk werd er ook gevolleybald op volleybalkamp, jong en oud, groot en klein stonden met elkaar op het veld om de bal in de lucht te houden.

Nu werden de jonge en de oudere jeugd allemaal nog gedropt op de vrijdagavond. De oudere jeugd meldden zich pas weer diep in de nacht op het kampterrein. De volgende dag hadden we allemaal best vermoeide benen, ook de leiding!

Tijdens de bonte avond op zaterdag mochten we alle fantastische acts van de kinderen bewonderen, het circus was opgebouwd en we zagen: kinderen op hoge stelten, lopen op ballen en tonnen, heul lang hoepelen, jongleren, acrobatenacts, dansen, zingen en nog veel meer. Wat waren wij onder de indruk! Wat hebben wij ontzettend genoten van het kamp en van jullie, en we hopen dat jullie er allemaal weer bij zijn volgend jaar!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *