Nagenieten van het Eindfeest

Andre Hoving: Trainer van het jaar.
Dames 2 bedankt supporter Tom.

Na een mooie laatste competitieavond was het op zaterdagavond 22 april pas echt groot feest. Meer dan honderd Leythonners en aanhang kwamen naar de Zijlpoort in Leiden voor de uitreiking van de Gouden Bal Awards 2017. En natuurlijk voor coverband Out of Control, die er zo’n feest van maakte, dat de feestcommissie helemaal vergat om de loterijprijzen uit te delen!

Gouden Bal Awards
De feestgangers stemden voor 4 Gouden Bal Awards. Team van het seizoen werd Dames 2, dat vierde werd in de 3e divisie. Ook het jonge Dames 7, het onverwacht succesvolle Dames 4, en het kampioensteam MA2 waren genomineerd.

Er waren 4 trainers genomineerd als Trainer van het seizoen. André Hoving van het succesvolle Dames 3 ging er met de Gouden Bal vandoor. Stephan Ligtvoet, René Leeflang en Marjolein Vermeulen hadden dit jaar het nakijken…

Heren 2: het beste in het sportcafé
Ewout Verkerk: vrijwilliger van het jaar.

Natuurlijk won voorzitter Ewout Verkerk de Gouden Bal voor Vrijwilliger van het seizoen. Wie weet hoeveel Ewout voor Leython doet, weet dat de Kampleiding, Sophie van Achthoven en Karen Reijneveld daar niet aan kunnen tippen..

Tenslotte werd kampioen Heren 2 gekozen als Beste Team van het seizoen in de 6e set/après training. Gelukkig is Heren 2 niet het enige gezellige team binnen Leython!
Dat is duidelijk te zien aan het onderstaande filmpje, gemaakt door de band. Op onze facebookpagina is dit vrolijke filmpje al meer dan 375 keer bekeken.

Bekijk ook de huldiging van de kampioenen in het fotoalbum op facebook.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *