Openingstoernooi+clinic

Nu de laatste reguliere zaalwedstrijden zijn gespeeld, heb je misschien wel zin en tijd om ook eens een balletje op het zand te gaan slaan. Gelukkig kun je ook dit jaar weer bij Leython Beach terecht om met volleyballen bezig te blijven deze zomer! Mocht je nog geen lid zijn van Leython Beach dan tref je in deze mail informatie aan over wat er allemaal wordt aangeboden. Wel al lid? Dan zien we je graag op 7 mei voor het openingstoernooi of de clinic van jong Oranje (voor de jeugd)!

Openingstoernooi + clinic JONG Oranje 7 mei
Op zondag 7 mei wordt het beachseizoen officieel geopend met een clinic door jong Oranje, toernooi en bbq. Volleybaliefhebbers van elk niveau zijn welkom om mee te doen. Ook als je (nog) geen lid bent van Leython Beach.

11.00 uur: Inloop jeugd
11.30 uur: Start clinic jong Oranje voor de jeugd
13.00 uur: Inloop senioren (en demonstratie door jong Oranje)
13.30 uur: Start toernooi voor de senioren
17.00 uur: Start borrel en bbq

Inschrijven voor de clinic (jeugd) en het toernooi (als team of individueel) kan via deze link. Indien je deze dag niet kan komen beachen, maar wel wil komen bqqen (vlees/vega), dan hoort de beachcommissie dit graag uiterlijk donderdag 4 mei via de mail.

Trainingen
Wil je je beachvaardigheden verbeteren? We bieden diverse niveaus aan en ook de mannen hoog zijn dit jaar welkom op onze velden! Vorig jaar waren de trainingen zeer populair. We raden je dan ook aan om je snel in te schrijven, want er is niet onbeperkt plek. Het trainingsschema staat hier en via dit formulier kun je je ook meteen inschrijven. Let op: Inschrijven is nog geen garantie op een plek, maar we gaan natuurlijk ons uiterste best doen om iedereen die wil trainen een plek te bezorgen! Trainers dit jaar zijn o.a. Dineke van Dijken, Willemijn van Enk, Boudewijn Bakker, Lyssandre Ramos, Gijs Houben, Bram de Winter, Lars Grim, Renée Otto en Paul de Winter. Trainingen starten in de week van 29 mei, maar dit kan in overleg met de trainer en de trainingsgroep afwijken. Het volgen van trainingen (8x) kost dit seizoen 30 euro en is alleen mogelijk als je lid bent van Leython Beach.

Wat houdt een lidmaatschap van Leython Beach verder nog in?
Voor 55 euro (jeugd: 35 euro) kan je van april tot en met september gebruik maken van de vier beachvelden die Leython Beach bezit. Je kan zelf velden reserveren om een potje op te spelen, maar je kan je ook inschrijven voor de vele toernooien, de trainingen, de competitie en meedoen aan de Mix and Matchavonden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *