Scheidsrechtersnieuws!

Casper van Houten

Scheidsrechters maken het mogelijk dat we onze competitiewedstrijden kunnen spelen. We hebben een jubilerende en 6 nieuwe regioscheidsrechters. Ook hebben we een nieuw aanspreekpunt: Casper van Houten (H2) wordt scheidsrechterscoördinator.

25 jaar regioscheids

“Volleybal is het leukste spelletje dat er is”, aldus Juul Mulder. Wedstrijden fluiten hoort er voor haar helemaal bij. Dat deed ze toen ze vroeger in Leython D2 speelde en ook nu ze haar tijd verdeelt tussen haar volleybalteam in Frankrijk en Leython D5. Van de NeVoBo kreeg ze na 25 jaar als dank een oorkonde tijdens de startbijeenkomst op 13 september.

Een nieuwe lichting

Als je zelf al 3 keer in de week volleybalt, is het best een dingetje om per seizoen ook nog eens 6 uitwedstrijden te fluiten. Super dat Ewout, Marco (H1), Aniek (D2), Leanne, Linde en Nienke (D3) dat willen gaan doen. Ze zijn al gestart met de opleiding volleybalscheidsrechter 3, om promotieklasse en eventueel 3e divisie te mogen fluiten. Uitfluiters zijn heel belangrijk: als je als club geen uitfluiters levert, mogen je eigen teams ook niet op dat niveau spelen.

Terug van weggeweest

Casper van Houten begon als 10-jarige bij Leython DC met volleyballen. Als student was hij de afgelopen jaren actief bij SKC, maar hij bleef verenigingslid bij Leython. Nu is hij weer helemaal terug en speelt dit seizoen in Heren 2. En hij volgt Tom Provoost op als scheidsrechterscoördinator. Casper is daarmee aanspreekpunt voor alle issues mbt scheidsrechters en natuurlijk bereikbaar via e-mail.

De afgelopen periode hebben Ewout (TC) en Ben (wedstrijdsecretariaat) een aantal scheidsrechterszaken op zich genomen. Ewout heeft nieuwe scheidsrechters geworven en Ben heeft het fluit- en telschema voor de eerste helft van het seizoen gemaakt.

Meer nieuws

22-11-2020

Vrijwilligers gezocht

We mogen hopelijk weer snel gaan volleyballen, maar om onze vereniging draaiende te houden zijn vrijwilligers nodig. Er staan nog...
Read More
15-11-2020

Bekendmaking Rabo ClubSupport voor beachhuisje

Op 18 november maakte Rabobank de uitslag bekend van de Rabo ClubSupport actie. Op Unity TV was de bekendmaking te...
Read More
15-11-2020

Tara (D1) in het Leidsch Dagblad

Misschien heb je haar al in de krant gespot: op zaterdag 7 november stond er in het Leidsch Dagblad een...
Read More
02-11-2020

Pietentraining 2020

Speciaal voor de mini's van Leython en al hun vriendjes komen er ook dit jaar weer pieten naar de volleybaltraining!...
Read More
alv
22-10-2020

Terugblik op de ALV

Op 13 oktober werd voor de tweede keer een online ALV gehouden. Vanwege corona logden leden in via Zoom om...
Read More
22-10-2020

Toch nog een beetje volleybal?

Vanwege de tweede coronagolf zijn de competitie en trainingen voor senioren stilgelegd. Gelukkig mogen de jeugdteams en mini’s wel door...
Read More
1 2 3 50

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *