Scheidsrechtersnieuws!

Casper van Houten

Scheidsrechters maken het mogelijk dat we onze competitiewedstrijden kunnen spelen. We hebben een jubilerende en 6 nieuwe regioscheidsrechters. Ook hebben we een nieuw aanspreekpunt: Casper van Houten (H2) wordt scheidsrechterscoördinator.

25 jaar regioscheids

“Volleybal is het leukste spelletje dat er is”, aldus Juul Mulder. Wedstrijden fluiten hoort er voor haar helemaal bij. Dat deed ze toen ze vroeger in Leython D2 speelde en ook nu ze haar tijd verdeelt tussen haar volleybalteam in Frankrijk en Leython D5. Van de NeVoBo kreeg ze na 25 jaar als dank een oorkonde tijdens de startbijeenkomst op 13 september.

Een nieuwe lichting

Als je zelf al 3 keer in de week volleybalt, is het best een dingetje om per seizoen ook nog eens 6 uitwedstrijden te fluiten. Super dat Ewout, Marco (H1), Aniek (D2), Leanne, Linde en Nienke (D3) dat willen gaan doen. Ze zijn al gestart met de opleiding volleybalscheidsrechter 3, om promotieklasse en eventueel 3e divisie te mogen fluiten. Uitfluiters zijn heel belangrijk: als je als club geen uitfluiters levert, mogen je eigen teams ook niet op dat niveau spelen.

Terug van weggeweest

Casper van Houten begon als 10-jarige bij Leython DC met volleyballen. Als student was hij de afgelopen jaren actief bij SKC, maar hij bleef verenigingslid bij Leython. Nu is hij weer helemaal terug en speelt dit seizoen in Heren 2. En hij volgt Tom Provoost op als scheidsrechterscoördinator. Casper is daarmee aanspreekpunt voor alle issues mbt scheidsrechters en natuurlijk bereikbaar via e-mail.

De afgelopen periode hebben Ewout (TC) en Ben (wedstrijdsecretariaat) een aantal scheidsrechterszaken op zich genomen. Ewout heeft nieuwe scheidsrechters geworven en Ben heeft het fluit- en telschema voor de eerste helft van het seizoen gemaakt.

Meer nieuws

20-08-2021

De Bloemerd weer volgens planning beschikbaar

Sporthal De Bloemerd heeft een tijd gediend als vaccinatielocatie. Maar goed nieuws: de sporthal is zoals gepland gelukkig weer op...
Read More
04-07-2021

Wijzigingen in jeugdcommissie

Na 3 jaar jeugdcoördinator, heeft Erica Vlagsma deze week het stokje overgedragen aan Wolter Meeske.  Het afgelopen jaar heeft Wolter...
Read More
11-06-2021

Zet je in voor Leython!

Onze vereniging draait op vrijwilligers. Zonder de inzet van vele Leythonners zou de club niet zijn wat hij is. Wil...
Read More
11-06-2021

Start nieuwe seizoen bekend

De zomer staat voor de deur, en dat betekent ook dat het nieuwe volleybalseizoen steeds dichterbij komt. Kijk jij er...
Read More
11-06-2021

Schoenenpasavond op 13 september

Op 13 september wordt er weer een schoenenpasavond gehouden bij Leython. Heb jij vorig jaar de schoenenpasavond gemist, of heb...
Read More
04-06-2021

Concept teamindeling dames- en herenteams 2021/2022

Ook dit jaar is het de TC gelukt om een concept teamindeling te maken voor alle dames- en herenteams. Eigenlijk...
Read More
1 2 3 54

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *