Seizoensafsluiting voor de mini`s

Op woensdag 8 juli hebben de mini’s van LeythonDC het  indoorseizoen, dat in maart door de Coronacrisis ineens werd gestopt, met elkaar afgesloten in sporthal Broekplein in de Merenwijk (Leiden).

In de weken daarvoor hebben de mini’s door de medewerking van de Beachcie kunnen trainen op de velden van Leython Beach.

In de zaal werden de kinderen ingedeeld  in teams en werd er op 1 veld trefbal gespeeld. Met de volleybalchallenges op het andere veld probeerde elk team zoveel mogelijk punten te verzamelen. Bijna alle mini’s waren aanwezig.

Na afloop aten de kids in het sportcafe van Patricia en Rob Kruit patat en ijs! De kinderen die tijdens de lock-down de leukste filmpjes van de volleybalchallenges hadden ingestuurd, kregen nog een prijsje mee naar huis. Zo werd een bijzonder seizoen toch nog traditioneel afgesloten.

Alle minitrainers en niet te vergeten de enthousiaste ouders hartelijk bedankt voor jullie inzet dit seizoen. Een fijne zomervakantie! We hopen jullie allemaal weer gezond na de vakantie in de zaal terug te zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *