Teamindeling in wording

De 18-plussers van Leython DC konden afgelopen weken hun plannen, wensen en opmerkingen over het komende volleybalseizoen doorgeven aan de technische commissie(s). Zo’n 120 van de beoogde 200 Leythonners vulden de online enquête in. Werk aan de winkel om daar vóór 1 juni een mooie teamindeling van te maken..!

Speciale training

Andre Hoving: Trainer van het jaar.

Bij de dames beginnen de hoogste teams al vorm te krijgen. Om nog een beter beeld te krijgen van de speelsters voor D4 t/m D7, zijn zij via e-mail uitgenodigd voor een speciale training. Trainer van het seizoen Andre Hoving verzorgt deze training samen met Ewout Verkerk en Erzy Kassens. De training is aanstaande maandag 8 mei om 21:15 uur op 2 velden in de Bloemerd.

Wil jij ook meedoen? Meld je dan eerst bij de tc!

Het lijkt er op dat er voor komend seizoen niet genoeg speelsters zijn om 7 damesteams te vormen. Dames 6 en 7 waren dit seizoen ongepland al krap bezet en met het vertrek van enkele speelsters naar o.a. de mixteams, is aanvulling zeer gewenst! Sowieso is het voor iedereen die (weer) wil volleyballen slim om zich snel te melden voor de dames- en herenteams of de mixteams. Dus:

Wil jij na de zomer (weer) volleyballen in een team? Laat het nu weten!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *