Update Corona maatregelen

Het is belangrijk dat groepen elkaar niet kruisen in het gebouw en het aantal mensen tot een minimum beperkt blijft. Hiervoor zijn de volgende regels opgesteld:

De toegang tot de wedstrijden:

Op vrijdagavond mag men niet eerder dan 19.00 uur naar binnen op voorwaarde dat de hal is verlaten door de eerdere huurder (basketbal). De coronawacht houdt toezicht dat er buiten gewacht wordt.

Voor de vervolgwedstrijden (vrijdag 21.00 uur en zaterdag overdag) geldt dat de teams zich buiten melden bij de coronawacht en pas naar binnen mogen als de het veld vrij is en de teams die gespeeld hebben het gebouw hebben verlaten. De coronawacht geeft dan toestemming om het gebouw te betreden.

De toegang tot de trainingen:

De trainingsgroepen dienen op de eindtijd het gebouw verlaten te hebben. Dus train je tot 21.00 uur dan moet het team om 21.00 uur het gebouw verlaten hebben en dient dus eerder dan 21.00 uur te stoppen met de training.

De volgende groep zal buiten dienen te wachten tot de vorige groep het gebouw heeft verlaten. 

Het is van het grootste belang dat iedereen dit volgt om te voorkomen dat groepen elkaar kruisen in het gebouw/ kleedkamers en hal.

Speciaal voor jeugd: geen toeschouwers bij de wedstrijden en trainingen echter een uitzondering voor het uitspelende team dat Leython bezoekt, daar mogen de rijdende ouders meekijken. Maximaal 3 personen plus nog een coach. Voor uitspelende Leython teams gelden de regels van de te bezoeken vereniging. Check de website van die vereniging vooraf.

Naast al zijn andere taken binnen de vereniging is Ben Bemelmans nu ook de Corona coördinator. Voor vragen kun je altijd bij hem terecht.

Lees hier het huidige volledige Coronabeleid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *