Vrijwilligers

Leython DC draait volledig op vrijwilligers. Zonder vrijwilligers zouden we niet kunnen trainen of spelen en zouden we ook geen toernooien, feesten, kamp of andere sociale activiteiten hebben.
Wij zijn momenteel op zoek naar  invulling van de volgende taken: 

 • Feestcommissie leden
  Hoewel de Hoge Hoed redelijk goed functioneert, blijkt het na twee jaar toch wenselijk om de feestcommissie in ere te houden. Deze commissie organiseert het Eindfeest en andere feestelijke activiteiten zoals een Pubquiz of  Bingo, eventueel in samenwerking met een team uit de Hoge Hoed.
  Heb jij wel zin om leuke dingen te organiseren? Meld je aan!
 • Trainers, trainers en trainers
  Voor het nieuwe seizoen zijn we weer op zoek naar mensen die zich willen inzetten als trainer en/of coach voor andere teams binnen de vereniging. Vooral
  voor de jeugd en de mini’s zijn er dringend mensen nodig die hun enthousiasme en hun volleybal ervaring willen overdragen! Dit is ook erg leuk om met zijn tweeën te doen.
  Ook voor de senioren teams zijn er weer trainers en coaches nodig. Heeft jouw team een trainer en/of een coach? Wellicht kan jij dan een ander team ook gelukkig maken …
 • “Trainer” Volleybalspeeltuin
  De
  volleybalspeeltuin is bedoeld als eerste kennismaking met volleybal voor kinderen van 3 tot 7 jaar. Dit gebeurt door allerlei spelletjes te doen waarbij beweging en coördinatie met en zonder bal centraal staan. De speeltuin staat gepland op zaterdag ochtend van 9 tot 10 in de Bloemerd.
 • Oranje-ambassadeur
  zie nieuwsbericht

Ook zijn er altijd mensen nodig om te helpen bij de organisatie van feesten, toernooien en andere activiteiten van onze vereniging. Verder kun je denken aan zaken als PR, website bijhouden, clubblad maken, acquisitie van sponsoren, wedstrijdverslagen schrijven, foto’s maken  en vele andere dingen.

Lijkt het je leuk om ook iets te doen, ook al weet je nog niet precies wat, neem dan eens contact op met de vice-voorzitter, Jos van der Geest: vice-voorzitter@leythondc.nl.

Vrijwilligers zijn er op allerlei niveaus, van mensen die zich bijna dagelijks, wekelijks of slechts een enkele keer per jaar voor Leython DC willen inzetten. Maar …  vele handen maken licht werk!