Jeugdkamp

Per 15-04-18 NOG 5 PLEKKEN, VOL = VOL

Hey Kampgang(st)ers!

Ieder jaar organiseren wij voor de jeugdleden een meerdaags kamp ergens in Nederland. Een gezellig lang weekend vol spellen, volleybal en een hoop lol met andere jeugdleden en de kampleiding. Ook dit seizoen zijn we weer hard aan de slag gegaan om een spectaculair programma te verzinnen voor de mini’s tot en met A-jeugd!

Gedurende het Hemelvaartweekend van 10 t/m 13 mei 2018 trekken we er weer op uit. Dit jaar zullen wij niet het vervoer naar en van de kamplocatie regelen maar verwachten we de kinderen op locatie tussen 10.30 en 11.00 op donderdag 10 mei. Op zondag 13 mei verwachten we u op de locatie om 12.30 om samen met u en de kinderen het kamp op een leuke manier af te sluiten!

Inschrijven kan door het invullen van het digitale inschrijfformulier. De kosten per persoon bedragen €90,00 voor het hele weekend. Ongeveer twee weken voor het kamp versturen we een informatiebrief met alle benodigde gegevens en een paklijst voor het weekend zelf. Mochten er voor die tijd nog vragen of onduidelijkheden zijn, dan kun je altijd contact opnemen!

Wij hebben er nu al heel veel zin in, hopelijk jij ook!

Groetjes,

De Kampleiding

Meer weten? Heb je ook foto’s, of heb je andere vragen of opmerkingen? Mail ons dan!