Jeugdkamp

Hoi jeugd van Leython DC,

Zijn jullie weer klaar voor een onvergetelijk kamp? We nodigen alle jeugd en mini’s vanaf 7 jaar uit om mee te gaan! Trek dit jaar maar je overall uit de kast en zorg voor een paar kaplaarzen want we gaan naar de boerderij. Maak je klaar voor een weekend rollen door de modder, leuke spellen en samen zingen bij het kampvuur.

Omdat wij niet kunnen wachten tot het boerderij plezier begint, zouden wij het tof vinden als jij op de dag van vertrek al verkleed komt als boer(in) of jouw favoriete boerderijdier. Dan kan de beestenboel snel beginnen!

Gedurende het Pinksterweekend 17 t/m 20 mei trekken we er weer op uit. We zullen op vrijdagavond vertrekken en op maandagmiddag gaan we weer naar huis.

De kosten per persoon bedragen €120,00 voor het hele weekend. Inschrijven voor het kamp kan vanaf zondag 18 februari om 12:00uur ’s middags via het digitale inschrijfformulier. Let op, vol = vol dus wees er snel bij!

Ongeveer twee weken voor het kamp versturen we een informatiebrief met alle benodigde gegevens en een paklijst voor het weekend zelf. Mochten er voor die tijd vragen of onduidelijkheden zijn, dan kun je altijd contact opnemen via kamp@leythondc.nl.

Wij hebben er nu al veel zin in, hopelijk jij ook!
Groetjes, de kampleiding

Lees alles over de kampleiding van 2024