Jeugdkamp

[update 25 maart 2020]

KAMP 2020 GEANNULEERD

Beste Ouder(s), verzorger(s) en jeugdleden,

De nieuwe maatregel vanuit de overheid waarbij activiteiten in groepen tot in ieder geval 1 juni niet zijn toegestaan, heeft helaas tot gevolg dat wij het Leython DC kamp 2020 moeten annuleren. Dit vinden wij ontzettend jammer. Natuurlijk voor alle kinderen, maar ook voor ons als kampleiding. Het kamp is iets waar we allemaal al lang naar uit kijken, maar de gezondheid van iedereen staat voorop!


De inschrijvingen worden binnenkort verwijderd en er zullen dus ook geen kosten voor het kamp worden afgeschreven. 

Wij hopen iedereen weer snel en in goede gezondheid te kunnen zien. We gaan er vanuit dat we alle kids in 2021 wél op kamp kunnen verwelkomen!

Mochten er nog vragen zijn dan horen we het graag.

Met vriendelijke en gezonde groet,
De kampleiding  

[einde update]

Hoi jeugd van Leython DC,

Zijn jullie weer klaar voor een onvergetelijk kamp? Dit jaar stappen wij met zijn allen in de tijdmachine en reizen door verschillende tijdperken. Welke tijdperken wij gaan bezoeken, blijft nog even een verassing.

Omdat onze tijdreis natuurlijk bij vertrek al begint zouden wij het tof vinden als jij verkleed komt op de dag van vetrek als iemand uit jouw favoriete tijdperk. Kom jij verkleed als een oermens, cowboy, ridder, prinses, hippie of misschien iets cools uit de toekomst? Wij zijn heel erg benieuwd!

Gedurende het Hemelvaart weekend 21 t/m 24 mei trekken we er weer op uit. We zullen op donderdagochtend vertrekken en zondagmiddag weer terug zijn in Leiderdorp.

Inschrijven kan door het invullen van het digitale inschrijfformulier.

De kosten per persoon bedragen €90,00 voor het hele weekend. Ongeveer twee weken voor het kamp versturen we een informatiebrief met alle benodigde gegevens en een paklijst voor het weekend zelf. Mochten er voor die tijd vragen of onduidelijkheden zijn, dan kun je altijd contact opnemen via kamp@leythondc.nl.

Voor het eerst op kamp gaan kan natuurlijk heel spannend zijn voor de kinderen (en de ouders), daarom organiseren wij op woensdag 11 maart een speeddate. Op deze avond zullen wij wat vertellen over het kamp en kunnen er vragen gesteld worden. Daarnaast hebben wij dit jaar weer een heleboel nieuwe leiding waar wij jullie graag kennis mee laten maken voor we op kamp gaan. We zien alle ouders daarom graag op woensdag 11 maart om 17:30uur in De Does.

Wij hebben er nu al veel zin in, hopelijk jij ook!
Groetjes, de kampleiding

Lees alles over de kampleiding van 2020