Jeugdkamp

Hoi jeugd van Leython DC,

Zijn jullie weer klaar voor een onvergetelijk kamp? Dit jaar stappen wij met zijn allen in de tijdmachine en reizen door verschillende tijdperken. Welke tijdperken wij gaan bezoeken, blijft nog even een verassing.

Omdat onze tijdreis natuurlijk bij vertrek al begint zouden wij het tof vinden als jij verkleed komt op de dag van vetrek als iemand uit jouw favoriete tijdperk. Kom jij verkleed als een oermens, cowboy, ridder, prinses, hippie of misschien iets cools uit de toekomst? Wij zijn heel erg benieuwd!

Gedurende het Hemelvaart weekend 18 t/m 21 mei trekken we er weer op uit. We zullen op donderdagochtend vertrekken en zondagmiddag weer terug zijn in Leiderdorp.

Voor het eerst op kamp gaan kan natuurlijk heel spannend zijn voor de kinderen (en de ouders), daarom organiseren wij op woensdag 29 maart om 17:30uur in De Does een speeddate voor alle ouders. Op deze avond zullen wij wat vertellen over het kamp en kunnen er vragen gesteld worden. Pas na deze speeddate avond zullen de inschrijvingen voor het kamp geopend worden op zaterdag 1 april om 10:00uur. Inschrijven kan door het invullen van het digitale inschrijfformulier.

De kosten per persoon bedragen €110,00 voor het hele weekend. Ongeveer twee weken voor het kamp versturen we een informatiebrief met alle benodigde gegevens en een paklijst voor het weekend zelf. Mochten er voor die tijd vragen of onduidelijkheden zijn, dan kun je altijd contact opnemen via kamp@leythondc.nl.

Wij hebben er nu al veel zin in, hopelijk jij ook!
Groetjes, de kampleiding

Lees alles over de kampleiding van 2023