Kampleiding

Eveline de Zeeuw

Hallo, ik ben Eveline de Zeeuw (Eef), 37 jaar, en ik speel alweer bijna 15 jaar bij Leython DC. In het dagelijks leven werk ik als onderzoeker bij de onderwijsinspectie en dit is de zesde en laatste keer dat ik mee ga als kampleiding. De mini’s die nog nooit mee geweest zijn op kamp zouden me kunnen kennen van de beachtrainingen in de zomer. Als kind ging ik altijd mee op atletiekkamp en ik heb leuke herinneringen aan die weekenden vol gezelligheid. Ik kan daarom niet wachten tot het Hemelvaart is en we weer lekker 4 dagen gek doen, spellen spelen, laat opblijven, een kampvuur maken, en natuurlijk veel volleyballen. Ik hoop jullie ook niet!

groetjes, Eveline

Jelle van Leusden

Hoi, ik ben Jelle van Leusden en ik speel ondertussen niet meer bij Leython. Op mijn vijftiende ben ik begonnen met volleyballen bij Zovoc, later heb ik nog bij SKC, Leython en Gemini-Kangeroes gespeeld. Bij ZOVOC ben ik zelf ook meegegaan op het jeugdkamp. Ook ben ik vaak op kamp geweest met de waterscouting, en heb dus als deelnemer veel ervaring met kampen.

Tijdens het kamp ben ik “chef-keuken”, en zal ik er dus voor zorgen dat er heerlijke maaltijden op tafel komen. Koken is een hobby van me, dus met eten komt het goed! Vorig jaar waren jullie volgens mij in ieder geval tevreden. Ik kijk ernaar uit jullie op kamp te ontmoeten!

Sophie van Achthoven

Hoi allemaal!

Ik ben Sophie (Soof) en ben 28 jaar. Ik woon in Leiden en volleybal al vanaf dat ik 9 jaar ben bij Leython DC. Inmiddels speel ik met heel veel plezier in Leython DC dames 3 als passer loper. In het dagelijks leven werk ik als online marketeer voor een groothandel in de product media industrie.

Dit is het tweede jaar dat ik mee ga als kampleiding. Mijn doel is om ieder jaar weer een onvergetelijk kamp te organiseren met heel veel lachen, spellen, volleyballen, laat opblijven, gezelligheid, dansen, zingen en plezier. Ik hoop dat iedereen er weer net zoveel zin in heeft als ik! Zie ik je daar!?

Pelle Borst

Hoi, ik ben Pelle (22 jaar)! Doordeweeks ben ik te vinden op mijn werk in Almere. In mijn vrije tijd en in het weekend speel ik met veel plezier in een band, ben ik creatief bezig, rij ik op de motor of ben ik te vinden met een camera in mijn hand. 

Op mijn 8e ben ik begonnen bij Leython en ben ik heel wat keren zelf mee geweest op kamp. Inmiddels volleybal ik helaas niet meer. Daarom vind ik het zo leuk dat ik toch nog mee kan op kamp. Ik heb er enorm veel zin in en hopelijk tot snel! 🙂

Tara Bruggeman

Hoi hoi, ik ben Tara! Wie weet hebben we elkaar al eens gezien. Ik volleybal namelijk al heel wat jaartjes bij Leython, op dit moment speel ik met veel plezier in dames1. Naast volleyballen vind ik het ook leuk om te gaan hardlopen en wielrennen met mijn vriend. Verder ga ik graag naar concerten en festivals en hou ik van musea en het theater. Ik ben ook gek op koken, het liefst doe ik dat dansend en zingend in de keuken met de muziek hard aan. Ik werk trouwens in Den Haag, daar heb ik vanuit mijn kantoor uitzicht over de hele stad en werkt een teamgenootje van mij toevallig aan de overkant.
Maar genoeg over mij, ik ben benieuwd naar jullie! Met wie gaan we dit jaar allemaal op kamp? Zijn jullie klaar voor een lang weekend weg zonder ouders, laat naar bed gaan, gek doen en heel veel plezier maken elkaar?! Ik heb er in ieder geval ongelofelijk veel zin in. Ik ga alvast bedenken welke kleren vies mogen worden en welke spellen we allemaal gaan doen en hopelijk zien we elkaar dan snel!

Robin van den Hoed

Hoihooii, ik ben Robin van den Hoed (minder goed in boogschieten dan je zou denken). Ik ben 22 jaar en speel samen met Jet in Dames 5 bij Leython DC. Door de weeks ben ik ergens te vinden met een verplegersjasje aan, ik werk namelijk in de zorg! In de vakanties zie je mij op campings door heel Nederland om de kinderen daar te vermaken als animator! Ik ben dus al heel wat gewend 🙂 Nu ik zelf niet meer mee mag op kamp vind ik het onwijs leuk dat ik als leiding mee mag, heb er nu al zin in!! Hopelijk tot op kamp?! Joejoee

Jet Bosch

Hai, ik ben Jet Bosch , 23 jaar. Ik ben begonnen met volleybal op mijn 8e bij Devoko ( Denekamp, Overijssel) en nu speel ik 7 jaar bij leython en heb het erg naar me zin. Ik ben zelf nog niet mee gegaan naar het jeugd kamp of als leiding dus dit jaar is de 1e keer. Maar ik heb wel ervaring met jeugdkampen.

Ik werk als onderwijsassistent op een basisschool en daar hebben wij ook wel eens kampen waar ik erg betrokken bij ben als organisatie / voorbereiding.
Ik zal niet het hele kamp aanwezig zijn, maar kijk er toch erg naar uit om het jeugdkamp met jullie te gaan beleven !

Marjolein Vermeulen

Hoi allemaal, ik ben Marjolein en de meesten van jullie zullen mij misschien wel kennen als trainster van de mini’s en MC1. ‘s Avonds en in het weekend ben ik daarom vaak in de sporthal te vinden, maar overdag werk ik als juf en orthopedagoog in het basisonderwijs. Naast volleyballen vind ik het leuk om met vrienden af te spreken en ga ik graag op reis. Vroeger toen ik zelf nog bij de jeugd van Leython speelde, ben ik zo’n 10 keer op Leythonkamp geweest. Dit is het eerste jaar voor mij als kampleiding bij Leython, maar zeker niet het eerste kamp dat ik ga begeleiden. Naast schoolkampen begeleid ik al 8 jaar iedere zomervakantie de NEVOBO volleybalkampen (ook echt een aanrader!). Het leukste spel op kamp vind ik altijd een spel in het bos en een spel in het donker. Ik heb er al super veel zin in en ik hoop jullie ook! Tot snel!
P.S. ik speel nooooooit vals op kamp 😉

Stan Beek

Hoi allemaal, ik ben Stan en ben 25 jaar oud. Sommigen kennen mij misschien al, omdat ik de trainer ben van dames 2 en ook als assistent bij dames 1 altijd met de mini van de maand inspeelde.
Ik heb ontzettend veel zin om met jullie allemaal op jeugdkamp te gaan, en kijk uit naar alle spellen die we samen gaan spelen. Tot snel!

Isabel Zakarian

Jipppie met Hemelvaart gaan we weer gezellig op kamp. Hoeveelste jaar is het voor jullie? Ik ben 5 jaar mee geweest op kamp! Nu ben ik te oud om nog mee te mogen, 21 jaartje. Ik heb mij dus maar aangemeld als kampleiding. Slim he 🙂

Ik studeer pedagogiek in Leiden en volleybal met Jet en Robin in D5. Verder zit ik in de jeugdcommissie van Leython. Als het goed is kennen jullie mij daar al van en zien jullie mij geregeld in de zaal. Tik gerust op mn schouder als je even met mij wil babbelen.
Groetjes Isabel!

Ilona Peters

Hoi, ik ben Ilona en ik ben 20 jaar. Ik speel al sinds mijn zevende bij Leython DC en ben zelf al tien keer mee geweest op volleybalkamp. Ik heb het altijd heel leuk gevonden en vind het nu ook super leuk dat ik als leiding het net zo leuk mag gaan maken. Naast volleyballen ben ik op zoek naar een leuke studie en werk ik bij Franky’s. Ik heb super veel zin in kamp en hoop jullie daar allemaal te zien.