Kampleiding

Marjolein Vermeulen

Hoi allemaal, ik ben Marjolein en de meesten van jullie zullen mij misschien wel kennen als trainster van de mini’s en MC1. ‘s Avonds en in het weekend ben ik daarom vaak in de sporthal te vinden, maar overdag werk ik als juf en orthopedagoog in het onderwijs. Naast volleyballen vind ik het leuk om met vrienden af te spreken en ga ik graag op reis. Vroeger toen ik zelf nog bij de jeugd van Leython speelde, ben ik zo’n 10 keer op Leythonkamp geweest. Het leukste spel op kamp vind ik een bosspel en een spel in het donker. Ik heb er al super veel zin in en ik hoop jullie ook! Tot snel!


P.S. ik speel nooooooit vals op kamp 😉

Stan Beek

Hoi allemaal, ik ben Stan en ben 25 jaar oud. Sommigen kennen mij misschien al, omdat ik de trainer ben van dames 2 en ook als assistent bij dames 1 altijd met de mini van de maand inspeelde.
Ik heb ontzettend veel zin om met jullie allemaal op jeugdkamp te gaan, en kijk uit naar alle spellen die we samen gaan spelen. Tot snel!

Robin van den Hoed

Hoihooii!

Ik ben Robin, ik ben 23 jaar oud en woon in Leiden. Dit word mijn 10e jaar bij Leython & mijn 2e jaar als kampleiding. Ik speel samen met Isabel in D5. In het dagelijks leven ben ik verpleegkundige, dus met al je kwaaltjes kan je bij mij terecht.

Ik heb weer suuuuuper veel zin in nog een jaar laat op blijven, dansen, spellen spelen en gezelligheid! Jullie ook? Ik hoop jullie weer te zien op kamp! Groetjesss

Sophie van Achthoven

Hoi allemaal!

Ik ben Sophie (Soof) en ben 29 jaar. Ik woon in Leiden en volleybal al vanaf dat ik 9 jaar ben bij Leython DC. Inmiddels speel ik met heel veel plezier in Leython DC dames 4 als passer loper. In het dagelijks leven werk ik als online marketeer voor een groothandel in de product media industrie.

Dit is het derde jaar dat ik mee ga als kampleiding. Mijn doel is om ieder jaar weer een onvergetelijk kamp te organiseren met heel veel lachen, spellen, volleyballen, laat opblijven, gezelligheid, dansen, zingen en plezier. Ik hoop dat iedereen er weer net zoveel zin in heeft als ik! Zie ik je daar!?

Isabel Zakarian

Jipppie met Hemelvaart gaan we weer gezellig op kamp. Hoeveelste jaar is het voor jullie? Ik ben 5 jaar mee geweest op kamp! Nu ben ik te oud om nog mee te mogen, 21 jaartje. Ik heb mij dus maar aangemeld als kampleiding. Slim he 🙂

Ik studeer pedagogiek in Leiden en volleybal met Jet en Robin in D5. Verder zit ik in de jeugdcommissie van Leython. Als het goed is kennen jullie mij daar al van en zien jullie mij geregeld in de zaal. Tik gerust op mn schouder als je even met mij wil babbelen.
Groetjes Isabel!

Tara Bruggeman

Hoi hoi, ik ben Tara! Wie weet hebben we elkaar al eens gezien. Ik volleybal namelijk al heel wat jaartjes bij Leython, op dit moment speel ik met veel plezier in dames1. Naast volleyballen vind ik het ook leuk om te gaan hardlopen en wielrennen met mijn vriend. Verder ga ik graag naar concerten en festivals en hou ik van musea en het theater. Ik ben ook gek op koken, het liefst doe ik dat dansend en zingend in de keuken met de muziek hard aan. Ik werk trouwens in Den Haag, daar heb ik vanuit mijn kantoor uitzicht over de hele stad en werkt een teamgenootje van mij toevallig aan de overkant.
Maar genoeg over mij, ik ben benieuwd naar jullie! Met wie gaan we dit jaar allemaal op kamp? Zijn jullie klaar voor een lang weekend weg zonder ouders, laat naar bed gaan, gek doen en heel veel plezier maken elkaar?! Ik heb er in ieder geval ongelofelijk veel zin in. Ik ga alvast bedenken welke kleren vies mogen worden en welke spellen we allemaal gaan doen en hopelijk zien we elkaar dan snel!

Anne van Gimst

Hoi allemaal!

Ik ben Anne (G), en na negen jaar volleybal bij Leython dames 1, is het tijd voor een nieuw volleybal avontuur: mijn eerste keer als kampleiding!

Hoewel ik heel wat ervaring heb met training geven, is dit dus mijn eerste keer op kamp. Maar ik beloof jullie: we gaan heel veel plezier maken, weinig slapen en geweldige spellen spelen!

Ik kan niet wachten om jullie allemaal te ontmoeten en er een fantastisch kamp van te maken. Zie ik jullie daar?

Tot snel!

Tristan

Hallo kids, ik ben Tristan. Ik volleybal in heren 2 en geef de meiden A1 training op de woensdag. Buiten volleybal werk ik met cijfers, scheur ik door de duinen op mijn wielrenfiets en klus ik in huis. Voor de rest ben ik fanatiek in spelletjes. Gaan jullie mij helpen alles te winnen? (Ik kan slecht tegen mijn verlies ondanks alle ervaring). Tot het kamp!

Ilona Peters

Hallo, ik ben Ilona. Ik speel in D4. Ik volleybal al 14 jaar bij Leython en vond kamp als kind heel leuk. Daarom ga ik nu mee als leiding om het voor jullie net zo leuk te maken. Buiten volleybal studeer ik forensisch onderzoek in Amsterdam. (Als je verstoppertje van mij wil winnen, moet je dus goed je best doen 😉 ). Ik heb er super veel zin in en ik zie jullie op kamp!!