Kampleiding

Dit jaar hebben we in de kampleiding flink wat nieuwe mensen! Daarom hieronder even een overzichtje om kennis te maken!

   
Isabel Zakarian

 

Hallo, mijn naam is Isabel. Nu dat ik na 5 jaar niet meer zelf mee mag op kamp heb ik besloten om aan te sluiten bij de kampleiding. Ik vind het leuk om lekker te knutselen, dansen, verkleden en natuurlijk te volleyballen. Samen met Robin zit ik in Leython dames 6. Dit is een super leuk team omdat we met allemaal jonge meiden zijn, keigezellig. Verder woon ik in Leiden bij mijn ouders en studeer ik in Amsterdam.

Hopelijk tot op kamp!


Marleen van der Berg

 

Hoi allemaal,

Ik ben Marleen van der Berg en speel dit jaar in dames 2 bij Leython. Behalve volleyballen, houd ik ook van het spelen in een orkest. Vroeger gingen we elk jaar op kamp en dat vond ik het leukste van het jaar. Samen met een leuke groep een weekend weg (zonder ouders!) en dan de hele tijd leuke dingen doen en veel te laat gaan slapen.

Ik ben orthopedagoog en werk dus veel met kinderen. Verder woon ik in Leiden samen met mijn vriend Bas en ons konijn Rens. Ik heb er heel veel zin in om dit jaar voor het eerst mee te mogen gaan als leiding op het Leythonkamp. Tot snel!

 

 
Charlotte Bakker

 

Hallo, mijn naam is Charlotte Bakker, ik ben 27 jaar en volleybal al jaren bij LeythonDC. Ik doe daarnaast graag aan beachvolleybal en yoga. In het dagelijks leven werk ik met veel plezier als kinderfysiotherapeut.

Ik ga nu al weer een paar jaar mee op kamp en ik zou het niet willen missen. Samen met de kinderen en kampleiding een weekend van de wereld.
Ik vind het belangrijk dat ieder kind zich veilig voelt om helemaal zichzelf te zijn. Daarnaast zich vrij te voelen en zo gek te doen zoals hij of zij maar wil. Daar hoop ik als kampleiding dan ook aan bij te dragen!


David Fortuin

 

Hoi Kamptoppers! Ik ben David en ben 30 jaar oud en ga nu voor het 5e jaar mee op dit kamp. Vroeger…toen ik klein was ben ik zelf ook altijd mee geweest op kamp en vond dit zo tof dat ik nu als leiding mee ga.
Ik speel al bijna mijn hele leven bij Leython en op dit moment in H3 als spelverdeler. Thuis heb ik samen met mijn vrouw Claudia een klein zoontje Boaz die net 1 jaar is geworden en 2 hele lieve katten.
Ik heb super veel zin om dit jaar weer op kamp te gaan met jullie en allemaal toffe dingen te gaan doen. Stiekem heb ik al mijn superheld uitgekozen en verkleedspullen in huis :).

Tot op kamp!
David

 

Boudewijn Bakker

Ik ben Boudewijn Bakker en als kind vond ik kampen geweldig, een paar dagen met een grote groep alleen maar leuke dingen doen op een spannende locatie, beter kan niet! En nu in de leiding is het eigenlijk minstens net zo leuk, ik ga in 2019 voor de derde keer mee. Sinds een paar jaar speel ik bij Leython in Heren 2. De club ken ik al veel langer, ik kom namelijk uit Leiderdorp en mijn zusjes Charlotte (ook leiding) en Juliejet speelden hier vroeger in de jeugd.Inmiddels woon ik in Den Haag, samen met mijn vriendin Astrid en dochtertje Ize, geboren in maart 2018. Ik werk ook in Den Haag, namelijk bij het Ministerie van Justitie en Veiligheid.


Ik kijk ontzettend uit naar het kamp, we gaan er weer een geweldig weekend van maken, dat weet ik zeker!


Yolande Zuijdgeest  

Hoi, ik ben Yolande (28 jaar) en ik ga voor de derde keer mee als leiding van het Leython jeugdkamp.
Ik volleybal al zo lang als ik me kan herinneren. Begonnen als Mini van de Maand bij VTC Woerden, inmiddels heb ik me opgewerkt tot speelster van Leython Dames 1! Naast deze volleybalcarrière heb ik een Master in Theatre & Performance studies behaald en werk ik nu bij het Residentie Orkest in Den Haag.

Als kind ben ik meerdere keren op kamp geweest, van ponykamp tot  volleybalkamp, en ook twee jaar als leiding bij de NeVoBo. Ik ben al aan het aftellen tot we weer op kamp mogen: lekker met z’n allen buiten zijn, spellen spelen, dansen, en vooral heel, heel veel lachen. Ik hoop dat jullie er net zoveel zin in hebben als ik!  

Eveline de Zeeuw  

Hallo, ik ben Eveline de Zeeuw (Eef), 34 jaar en ik speel alweer bijna 10 jaar bij Leython DC. In het dagelijks leven werk ik bij de universiteit en geef les aan volwassenen. Vroeger heb ik als begeleider van kinderen met een beperking met veel plezier ook met kinderen gewerkt.

Jullie zouden me kunnen kennen van de beachtrainingen in de zomer en natuurlijk van de 5 eerdere kampen waar ik leiding was. Als kind ging ik altijd mee op atletiekkamp en  ik heb leuke herinneringen aan die weekenden vol gezelligheid en spellen in het bos.

Ik kan in ieder geval niet wachten tot het Hemelvaart is en we weer lekker 4 dagen gek doen, spellen spelen, laat opblijven, een kampvuur maken, het gezellig hebben met iedereen en veel volleyballen. Ik hoop jullie ook niet!

Jelle van Leusden  

Hoi, ik ben Jelle van Leusden (29 jaar) en ik speel ondertussen niet meer bij Leython. Op mijn vijftiende ben ik begonnen met volleyballen bij Zovoc, later heb ik nog bij SKC, Leython en Gemini-Kangeroes gespeeld. Bij ZOVOC ben ik zelf ook meegegaan op het jeugdkamp. Ook ben ik vaak op kamp geweest met de waterscouting, en heb dus als deelnemer veel ervaring met kampen.

Tijdens het kamp ben ik “chef-keuken”, en zal ik er dus voor zorgen dat er heerlijke maaltijden op tafel komen. Koken is een hobby van me, dus met eten komt het goed! Vorig jaar waren jullie volgens mij in ieder geval tevreden. Ik kijk ernaar uit jullie op kamp te ontmoeten!
Sophie van Achthoven

Hoi allemaal!


Ik ben Sophie (Soof) en ben 24 jaar. Ik heb net mijn Bachelor in Communicatie gehaald en werk momenteel als online marketeer. Ik woon in Leiderdorp en volleybal al vanaf dat ik 9 jaar ben bij Leython DC. Inmiddels speel ik met heel veel plezier in Leython DC dames 2 als passer loper. Voordat de Speeltuin voor kinderen van 3 tot 7 jaar werd opgeheven heb ik een aantal jaar met veel plezier training gegeven aan deze groep! 


Vorig jaar ging ik voor het eerst mee als leiding van het kamp. Mijn doel is om ieder jaar weer een onvergetelijk kamp te organiseren met heel veel lachen, spellen, volleyballen, laat opblijven, gezelligheid, dansen, zingen en plezier. Ik hoop dat iedereen er weer net zoveel zin in heeft als ik! Zie ik je daar!?
Tim Choufour

Hoi kampgangers! Ik ben Tim en vroeger ging ik zelf altijd mee als kampganger op volleybalkamp. Ik vond het altijd zo’n feest om mee te gaan dus besloot om in de kampleiding te gaan. Ik ben begonnen met volleyballen vanaf mijn 7e bij Leython DC en volleybal nu bij Gemini Kangeroes H1 in de 2e Divisie. Naast volleyballen vind ik het leuk om te reizen, te skiën en om gezellig met vrienden te zijn. Ik woon in leiden en werk in Amsterdam. Volleybalkamp is een weekend vol gezelligheid, feest, weinig slaap, veel spellen, lekker dansen en vooral veel plezier! Ga jij ook mee? Wij hopen van wel!
Robin van den Hoed

Hoihooii, ik ben Robin van den Hoed (minder goed in boogschieten dan je zou denken). Ik ben 19 jaar en speel samen met Isabel in Dames 6 bij Leython DC. Door de weeks ben ik te vinden op de Hogeschool Leiden, inmiddels 3e jaar HBO-verpleegkunde studente. In de vakanties zie je mij op campings door heel Nederland om de kinderen daar te vermaken als animator! Ik ben dus al heel wat gewend 🙂 Nu ik zelf niet meer mee mag op kamp vind ik het onwijs leuk dat ik als leiding mee mag, heb er nu al zin in!! Hopelijk tot op kamp?! Joejoee
Lars van Abswoude

Hallo, ik ben Lars. Ik ben begonnen met volleyballen bij de spike van Leython en speel nu met veel plezier in Heren 1. Na en paar keer zelf mee te zijn geweest op kamp leek het me heel leuk om ook als leiding mee te kunnen. En nu ik bij de heren speel mag dat eindelijk! Naast volleyballen studeer ik in Leiden. 

Tijdens kamp ben ik “sou-chef” en zal ik onze “Chef-keuken”, Jelle, helpen bij het koken. Hiermee hoop ik dat het eten net zo lekker wordt al toen ik op kamp ging.
Ik hoop iedereen te zien op kamp en we zullen er dit jaar weer een groot feest van maken, zonder de ouders natuurlijk! : )


Tara Bruggeman

Hoi hoi, ik ben Tara! Wie weet hebben we elkaar al eens gezien, ik speel namelijk al heel wat jaartjes bij Leython, op dit moment in ds1. Als ik niet volleybal, kan je me vinden op m’n werk in het ziekenhuis, thuis in Leiden, hardlopend door de stad, in een museum of ergens waar muziek en lekker eten is. Daar ben ik namelijk gek op.

Dit jaar ga ik voor de eerste keer mee op kamp als leiding en ik kan niet wachten; lekker laat naar bed, samen gek doen en heel veel plezier maken. Toevallig heb ik al een paar keren het Leython eindfeest georganiseerd met de feestcommissie, maar iets zegt me dat we samen van dit kamp een nog veel groter feest gaan maken. Ik heb er in ieder geval heel veel zin in, tot snel!
Pelle Borst

Hoi! Ik ben Pelle Borst. Een enthousiaste harde werker van 19 jaar. Doordeweeks ben ik de helft van de tijd te vinden op mijn werk in Almere en de andere helft op de Hogeschool van Amsterdam. In de avonduren werk ik ook nog als barmanager in de Ziggo Dome. Gelukkig ben ik goed bestand tegen stress. Wanneer ik niet aan het werk ben speel ik met veel plezier in een band, of ben ik bezig met mijn andere grote passie: auto’s. Volleyballen heb ik voor nu even op pauze gezet. Daarom vind ik het zo leuk dat ik toch nog mee kan op kamp. Ik heb er nu al zin in!