Vriendenloterij

Je kunt Leython DC steunen als je meedoet aan de Vriendenloterij. Of haal anderen over dat te doen! Je moet 18 jaar of ouder zijn om mee te doen.

Een lot in de VriendenLoterij kost € 13,25 per trekking inclusief Jackpotbonus van € 0,50. Er zijn veertien trekkingen per jaar waarvan twee zonder Jackpotbonus.

Het is niet niks, maar de helft van dat geld gaat naar Leython DC. Per maand wordt het benodigde bedrag van je rekening afgeschreven door de Vriendenloterij.

Opzeggen kan iedere maand.

Hier kun je zien met hoeveel loten meegespeeld wordt voor Leython DC. Je ziet het al, dat mogen er best wat meer zijn! Hier kun je je aanmelden om mee te spelen voor Leython DC.

Wat kun je winnen?

“Met je lotnummer maak je elke maand kans op een nieuw prijzenpakket met prijzen zoals auto’s, TV’s, reizen en duizenden andere prijzen. En elke week maak je in de Bingo kans op onder andere € 1.000.000, € 100.000, € 50.000 en € 25.000.”

Maandelijks maakt de Vriendenloterij het complete prijzenpakket en de winnende lotnummers van de maandelijkse trekking en de wekelijkse Bingo bekend.