Huidige sponsors

Hieronder vind je een overzicht met alle sponsoren die zich aan volleybalclub Leython DC hebben verbonden. Ook interesse om sponsor van onze vereniging of een specifiek team te worden? Bekijk dan eens de verschillende sponsormogelijkheden of neem contact op met de sponsorcommissie via sponsor@leythondc.nl

Solus IT sponsort Leython DC door het belangeloos hosten van deze website. Solus IT specialiseert zich in ICT oplossingen voor het midden – en kleinbedrijf (MKB).
Naast het sportspreekuur, waarvoor de praktijk voor fysiotherapie Ommedijk wordt ingehuurd, is de praktijk voor fysiotherapie Ommedijk ook bekend bij Leython DC als sponsor.
Van Rhijn Bouw ontwikkelt, bouwt, renoveert en onderhoudt projecten in regio Zuid- en Noord-Holland.
Van Wijnen is een bouwconcern actief in projectontwikkeling, woningbouw, renovatie en transformatie, gebiedsontwikkeling en vastgoedbeheer. In de domeinen wonen, werken, zorgen, leren en recreëren.
Terra Projectmanagement staat voor een integrale aanpak bij de ontwikkeling en exploitatie van vastgoed.
Keukens op maat, voor elke doelgroep en elk budget. Dat is Bribus. Of het nu gaat om een serie keukens voor een nieuw appartementencomplex of een bestaande keuken die moet worden vervangen
Hedin Automotive is een allround autobedrijf voor het kopen, leasen of financieren van een nieuwe of tweedehands auto of bedrijfswagen. 
’t Leidsche Tuynhuis is een kinderopvang in een prachtig jaren ’30 pand in het centrum van Leiden waar kinderen heerlijk kunnen spelen in een ommuurde avonturentuin met mooie bomen. Een vast team van medewerkers zorgt voor een liefdevolle en vertrouwde omgeving voor de kinderen.