Mix Competitie

Leython DC heeft momenteel zeven mixteams, die spelen in de recreanten Mix competities van de Nevobo Regio West, op verschillende niveaus, vergelijkbaar met 2e t/m en 4e klasse. Een mix-team bestaat, de naam zegt het al, uit een mix van dames en heren: in de wedstrijden mogen er maximaal vier heren in het veld staan. Het aantal wedstrijden is iets minder dan in de reguliere dames en heren competitie. De mixteams trainen 1 keer per week (1½ uur), waarbij er aandacht is voor techniek en tactiek, maar er ook vaak ruimte is voor een partijtje.
Volleyballers uit bijvoorbeeld de 2e klasse of lager die met minder druk wedstrijden willen spelen dan in de reguliere competitie, zijn van harte welkom om eens te komen kijken.
Indien er genoeg spelers zijn is het overigens ook mogelijk om weer met een team aan de Recreanten Heren of Recreanten Dames competitie van de Nevobo mee te doen.
Leython DC XR1 (team 2018) speelt een wedstrijd in De Bloemerd tegen Kratos ’08, voormalig Nederlands Kampioen Mix Competitie.

Interesse?

Via het menu vind je meer informatie over trainingen, wedstrijden, lidmaatschap, etc. Interesse in spelen in een mixteam? Neem dan contact op met de recreantencoördinator.