Opzeggen

LET OP!! Als zaalvolleyballer moet je je lidmaatschap wijzigen of opzeggen vóór 1 juli, anders betaal je de volledige contributie voor het daaropvolgende seizoen, zoals op het inschrijfformulier staat aangegeven. Voor Leython Beach moet je je lidmaatschap wijzigen of opzeggen vóór 1 april.

Denk er nog eens over

Teleurgesteld in de nieuwe teamindeling? Laat je nieuwe teamgenoten niet zomaar in de steek! Praat eerst eens met de ‘indelers’ van:

Wil of kan je echt niet meer volleyballen?

Blijf dan toch volwaardig verenigingslid. Voordelen:

  • als je toch weer gaat volleyballen, betaal je geen inschrijfkosten;
  • je kunt invloed uitoefenen op de club tijdens de ledenvergaderingen;
  • je blijft op de hoogte van de activiteiten van Leython DC.

En: heb je nooit tijd gehad om als vrijwilliger actief te zijn voor Leython DC? Grijp dan nu je kans om je steentje bij te dragen en mail de vice-voorzitter!

Wil je eigenlijk nog wel volleyballen?

Denk dan eens na over alle alternatieven die Leython DC biedt:

*De mix-competitie is korter dan de reguliere competitie. Leython DC heeft mixteams die – vergeleken met de dames/herencompetitie – ongeveer op 2e/3e klasseniveau spelen.

Stop je om gezondheidsredenen?

Iedereen, die vanwege zijn / haar fysieke conditie aangewezen is op verantwoord en (professioneel) begeleid bewegen, kan terecht bij Harttrimmers Leiden e.o. Daar wordt vaak gevolleybald!

Lidmaatschap opzeggen

Als je je lidmaatschap echt helemaal op wilt zeggen:

Te laat opgezegd?

Heb je niet of te laat opgezegd? Dan betaal je in de volledige contributie van het komende seizoen.

Heb je niet officieel opgezegd bij de ledenadministratie maar was je vertrek wel bekend bij de technische commissie en stond je daarom niet in de eerste, voorlopige teamindeling? Dan hoef je niet de gehele contributie te betalen, maar betaal je wel €25 administratiekosten voor het extra uitzoekwerk dat je ons bezorgt. Gaat het om je beachlidmaatschap, dan brengen we €15 in rekening.

Een opzegging of wijziging is alleen officieel door middel van een mail aan de ledenadministratie.