Beachvolleybal @ Leython Beach

Beach nieuws

Start Beachseizoen

We mogen weer! Iedereen, jeugd en volwassenen, mag weer beachvolleyballen. Om dit verantwoord te kunnen (blijven) doen gelden er wel aanvullende (hygiene)maatregelen.

De trainingen gaan per 1 juni starten. Alle leden van Leython Beach hebben op 19 mei een mail ontvangen met daarin een link naar een formulier waarmee je je kunt aanmelden voor een trainingsreeks van 8 trainingen. Onder het kopje Trainingen vind je het trainingsschema. De aanmeldingen gaan hard, dus wees er snel bij!

Daarnaast kan er ook vrij gespeeld worden. Je kunt hiervoor een veld reserveren via de link in de mail die alle leden hebben ontvangen. Je kunt alleen een veld reserveren als er een coronawacht aanwezig is. Pas als de ‘shift’ van coronawacht is ingevuld kunnen er op dat tijdstip velden gereserveerd worden. De coronawacht mag niet spelen tijdens zijn shift.

In verband met de maatregelen is het nog niet mogelijk om op een verantwoorde manier Mix&Match avonden of toernooien te organiseren.

Mocht je in verband met de maatregelen, of om andere redenen, toch geen gebruik willen maken van het beach lidmaatschap dit jaar, let er dan op dat je jezelf voor 1 juni uitschrijft .

Leython Beachlid

Als lid van Leython Beach kun je vanaf het moment dat de velden opgebouwd zijn (normaal gesproken begin april) tot aan de laatste zomerse dagen in september:

 • tijdens daglicht onbeperkt gebruik maken van de velden;
 • gratis mee doen aan toernooien en andere activiteiten;
 • elke vrijdagavond deelnemen aan Mix and Match;
 • tegen een extra vergoeding trainingen volgen op diverse niveaus;
 • introducees meenemen (elke introducee kan maximaal 1x per seizoen gratis meespelen).

Leden ontvangen een toegangscode voor het hek en kunnen via een online reserveringssysteem velden reserveren.

Lid worden

 • Ben je al lid van Leython DC (geweest)? Schrijf je in voor het beachseizoen door een mail te sturen naar de beachcommissie met je naam, adres en telefoonnummer.
 • Ben je nog geen lid van Leython DC? Mail dan het volledig ingevulde inschrijfformulier. Je wordt ‘Beach Only’ verenigingslid van Leython DC/ Leython Beach.

Let op! Je blijft lid van van Leython Beach tot wederopzegging! Wil je opzeggen voor het beachseizoen, dan moet dat vóór 1 april van dat jaar! (In 2020 is deze datum vanwege Covid-19 verplaatst naar 1 juni)

Tarieven seizoen 2020

 • Lidmaatschap senioren: € 57,50
 • Lidmaatschap jeugd (t/m 17 jaar): 37,50 euro
 • Trainingen volwassenen: 30 euro voor een reeks van 8 trainingen
 • Trainingen jeugd: 25 euro voor een reeks van 6 trainingen
 • Trainingen mini’s: 25 euro voor een reeks van 4 trainingen en een toernooi
 • ‘Beach-only’- leden betalen 10 euro extra per jaar.

Let op! Mogelijk zullen de tarieven en duur van de trainingsreeksen voor seizoen 2020 worden aangepast vanwege Covid-19.

Zie ook de pagina over Contributie.

Beachen voor mini’s

Mini’s (< 13 jaar) kunnen geen Leython beachlid worden en vrij spelen, maar kunnen zich wel inschrijven voor trainingen met een afsluitend toernooi. Dit seizoen loopt alles anders dan normaal. Na de meivakantie zullen alle jeugdleden van de beachvelden gebruik gaan maken. De coördinatie hiervan ligt bij het bestuur en de jeugdcommissie.

Trainingen

Wil jij je beach-vaardigheden verbeteren? Elk seizoen bieden we trainingen aan op diverse niveaus. Als lid heb je een mail ontvangen met daarin een link naar een formulier waarmee je je kunt inschrijven. Het is alleen mogelijk om training te volgen als je lid bent van Leython Beach.

Het trainingsschema ziet er voor dit seizoen als volgt uit:

Maandag 18.00 – 19.30 uur: Jeugd A/B
Maandag 19.30 – 21.00 uur: Heren Hoog
Dinsdag 19.30 – 21.00 uur: Dames Midden
Woensdag 18.00 – 19.30 uur: Jeugd C
Woensdag 19.30 – 21.00 uur: Dames Hoog
Donderdag 19.30 – 21.00 uur: Dames en heren Mix hoog
Donderdag 19.30 – 21.00 uur: Dames en heren Mix midden/laag

Interesse om zelf training te geven? Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste trainers. Stuur een mail naar de beachcommissie!

Vrijdagavond Mix and Match

Tijdens het seizoen kan ieder lid van Leython beach (van elk niveau en leeftijd) elke vrijdagavond vanaf 19.30 een potje komen spelen. Geen gedoe dus om eerst nog drie bekenden te mobiliseren, want er zijn altijd mensen die willen beachvolleyballen.

Toernooien 2020

Uiteraard hopen we dat we ook dit seizoen weer een aantal gezellige evenementen en toernooien voor onze leden mogen organiseren. De kalender wordt op een later moment bekend gemaakt.

Externe veldhuur

Ben je geen lid van Leython Beach, maar wil je toch een keer gebruik maken van de beachvelden? Dat kan! Tarief: €15 per veld per uur inclusief gebruik van ballen.
In overleg met de Beachcommissie kan er ook een training of clinic worden geregeld. Het externe gebruik van de beachvelden is afhankelijk van de beschikbaarheid van velden en aanwezigheid van de commissieleden, dus neem altijd contact met ons op om de mogelijkheden en prijs te bespreken.

Houd er rekening mee dat er geen kantine of kleedkamer beschikbaar is. Roken en het gebruik van alcohol is op ons terrein niet toegestaan.

Vragen

Wil je meer weten, stuur dan een mailtje naar de beachcommissie.