Beachvolleybal @ Leython Beach

Leython Beach

Zon in je gezicht, muziek in de oren, zand onder je voeten en volleybal in je handen. Wat is er heerlijker dan te beachen in de zomer? Begin april worden onze beachvelden op het terrein van korfbalvereniging Velocitas opgebouwd. Leython Beach heeft 4 zandvelden met goede netten en ballen. 

Als lid van Leython Beach kun je vanaf het moment dat de velden opgebouwd zijn tot aan de laatste zomerse dagen in september: 

 • tijdens daglicht onbeperkt gebruik maken van de velden;
 • gratis mee doen aan toernooien en de Leidse Beachcompetitie; 
 • elke vrijdagavond deelnemen aan Mix and Match;
 • tegen een extra vergoeding trainingen volgen op diverse niveaus;
 • introducees meenemen (elke introducee kan maximaal 1x per seizoen gratis meespelen).

Leden ontvangen een toegangscode voor het hek en kunnen via een online reserveringssysteem velden reserveren.

Lid worden

 • Ben je al lid van Leython DC (geweest)? Schrijf je in voor het beachseizoen door een mail te sturen naar de beachcommissie met je naam, adres en telefoonnummer.
 • Ben je nog geen lid van Leython DC? Mail dan het volledig ingevulde inschrijfformulier. Je kunt ‘beach only’ verenigingslid worden van Leython DC/ Leython Beach.

Let op! Je blijft lid van van Leython Beach tot wederopzegging! Wil je opzeggen voor het beachseizoen, dan moet dat vóór 1 april van dat jaar!

Tarieven seizoen 2022

 • Voor beach-only leden € 71,00
 • Voor Leython DC leden € 61,00
 • Voor jeugd 13 t/m 17 jaar beach-only €60,00
 • Voor Leython DC leden 13 t/m 17 jaar € 50,00
 • Beachtraining kent een meerprijs van 32 euro. Voor jeugdspelers is dit 25 euro.

Beach training

Wil jij je beach-vaardigheden verbeteren? Elk seizoen bieden we trainingen aan op diverse niveaus. Als lid ontvang je een mail met daarin een link naar een formulier waarmee je je kunt inschrijven. Het is alleen mogelijk om training te volgen als je lid bent van Leython Beach. De beachtraining gaat in de week van 30 mei beginnen. Een trainingsreeks bestaat uit 8 trainingen. 

De trainingen zijn onderverdeeld in verschillende trainingsgroepen: 

Maandag 19:00 – 20:30 Mix hoog (trainer lid BeachCie roulerend)  

Maandag 19:00- 20:30 Heren hoog (trainer Max)  

Woensdag 19:00 – 20:30 Dames midden (trainer Loes)  

Woensdag 19:00 – 20:30 Jeugd ABC (trainer Max)  

Woensdag 20:30 – 22:00 Dames hoog (trainer Max)  

Donderdag 19:30 – 21:00 Mix midden (trainer lid BeachCie roulerend) 

Interesse om zelf training te geven? Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste trainers. Stuur een mail naar de beachcommissie!

Vrijdagavond Mix ’n Match

Heb je zin om vrij te spelen, maar weet je nog niet met wie? Op vrijdagavonden worden vanaf 19.00uur twee velden gereserveerd voor de Mix ‘n Match. Met de aanwezige mensen worden teams gemaakt en worden er vriendschappelijke potjes gespeeld. Wil je garantie dat er genoeg mensen zijn om mee te spelen? Voeg je dan bij de Mix ’n Match Whatsapp-groep. 

Toernooien 2022

Uiteraard hopen we dat we ook dit seizoen weer een aantal gezellige evenementen en toernooien voor onze leden mogen organiseren.  

Zondag 3 juli – familietoernooi 

Zaterdag 27 augustus – thema nog niet bekend  

Zondag 11 september – eindtoernooi 

Externe veldhuur

Ben je geen lid van Leython Beach, maar wil je toch een keer gebruik maken van de beachvelden? Dat kan! Tarief: €15 per veld per uur inclusief gebruik van ballen. 
In overleg met de Beachcommissie kan er ook een training of clinic worden geregeld. Het externe gebruik van de beachvelden is afhankelijk van de beschikbaarheid van velden en aanwezigheid van de commissieleden, dus neem altijd contact met ons op om de mogelijkheden en prijs te bespreken. 

Houd er rekening mee dat er geen kantine, toilet of kleedkamer beschikbaar is. Roken en het gebruik van alcohol is op ons terrein niet toegestaan. 

Vragen

Wil je meer weten, stuur dan een mailtje naar de beachcommissie.