Kampleiding

Dit jaar hebben we in de kampleiding flink wat nieuwe mensen! Daarom hieronder even een overzichtje om kennis te maken!

Jeroen Dijksman

Hallo (ouders van) deelnemende kinderen, Ik ben Jeroen, 23 jaar en ik volleybal als spelverdeler in heren 1 van Leython. Dit is het eerste jaar dat ik bij Leython speel en ik mag meteen mee op het superhelden kamp.

Verder ben ik opgegroeid in Ouderkerk aan den IJssel, waar ik ben begonnen met volleyballen bij Voleco. In het dagelijks leven werk ik als leidinggevende bediening bij Einstein en woon ik in Leiden.

Verder eet ik het liefst pizza, heb ik afgelopen januari mijn studie afgerond en heb ik voor het kamp het meest zin in het wakker maken van jullie zonnestraaltjes in de vroege ochtenden!


Rosa Pauwels

Hallo allemaal,  Ik ben Rosa Pauwels, 27 jaar en ik heb in het totaal meer dan de helft van mijn leven bij Leython DC gevolleybald. Begonnen als mini, toen bij de meisjes en daarna bijna 10 jaar in Dames 1. Ik ben nu 2.5 jaar gestopt maar ik vind het heerlijk dat ik nog in de kampleiding zit om zo nog het contact met Leython DC en de leuke kinderen te hebben. Ik woon in Oegstgeest en ik werk op Jenaplanschool de Kring, ook in Oegstgeest.
Ik ga nu voor het vierde jaar mee als leiding van dit SUPER gezellige, gave, onvergetelijke kamp. Ook dit jaar kijk ik er alweer naar uit om lekker met elkaar te volleyballen, kletsen, spellen te spelen, elkaar goed te leren kennen en een heerlijk Hemelvaart-weekend te creëren met elkaar.

Tot snel SUPERHELDEN! Rosa

 

  Charlotte Bakker

Hallo, mijn naam is Charlotte Bakker, ik ben 27 jaar en volleybal al jaren bij LeythonDC. Ik doe daarnaast graag aan beachvolleybal en yoga. In het dagelijks leven werk ik met veel plezier als kinderfysiotherapeut.

Ik ga nu al weer een paar jaar mee op kamp en ik zou het niet willen missen. Samen met de kinderen en kampleiding een weekend van de wereld.
Ik vind het belangrijk dat ieder kind zich veilig voelt om helemaal zichzelf te zijn. Daarnaast zich vrij te voelen en zo gek te doen zoals hij of zij maar wil. Daar hoop ik als kampleiding dan ook aan bij te dragen!


David Fortuin

Hoi Kamptoppers! Ik ben David en ben 30 jaar oud en ga nu voor het 5e jaar mee op dit kamp. Vroeger…toen ik klein was ben ik zelf ook altijd mee geweest op kamp en vond dit zo tof dat ik nu als leiding mee ga.
Ik speel al bijna mijn hele leven bij Leython en op dit moment in H3 als spelverdeler. Thuis heb ik samen met mijn vrouw Claudia een klein zoontje Boaz die net 1 jaar is geworden en 2 hele lieve katten.
Ik heb super veel zin om dit jaar weer op kamp te gaan met jullie en allemaal toffe dingen te gaan doen. Stiekem heb ik al mijn superheld uitgekozen en verkleedspullen in huis :).

Tot op kamp!
David

 

Boudewijn Bakker
Ik ben Boudewijn Bakker en als kind vond ik kampen geweldig, een paar dagen met een grote groep alleen maar leuke dingen doen op een spannende locatie, beter kan niet! En nu in de leiding is het eigenlijk minstens net zo leuk, ik ga in 2019 voor de derde keer mee. Sinds een paar jaar speel ik bij Leython in Heren 2. De club ken ik al veel langer, ik kom namelijk uit Leiderdorp en mijn zusjes Charlotte (ook leiding) en Juliejet speelden hier vroeger in de jeugd.Inmiddels woon ik in Den Haag, samen met mijn vriendin Astrid en dochtertje Ize, geboren in maart 2018. Ik werk ook in Den Haag, namelijk bij het Ministerie van Justitie en Veiligheid.

Ik kijk ontzettend uit naar het kamp, we gaan er weer een geweldig weekend van maken, dat weet ik zeker!  Yolande Zuijdgeest

Hoi, ik ben Yolande (27 jaar) en ik ga voor de tweede keer mee als leiding van het Leython jeugdkamp.

Ik volleybal al zo lang als ik me kan herinneren. Begonnen als Mini van de Maand bij VTC Woerden, inmiddels heb ik me opgewerkt tot speelster van Leython Dames 1! Naast deze volleybalcarrière heb ik een Master in Theatre & Performance studies behaald. In het dagelijks leven werk ik in het marketing team van het Residentie Orkest in Den Haag.

Als kind ben ik meerdere keren op kamp geweest – van pony kamp tot tot volleybalkamp – en ook twee jaar als leiding bij de NeVoBo volleybalkampen. Ik ben al aan het aftellen tot we weer op Leython kamp mogen: lekker met z’n allen buiten zijn, eten, spellen spelen, dansen, en vooral heel, heel veel lachen. Ik heb er SUPER veel zin in!

Groetjes, Yolande


Eveline de Zeeuw

Hallo, ik ben Eveline de Zeeuw (Eef), 33 jaar en speel alweer bijna 10 jaar bij Leython DC. Jullie zouden me kunnen kennen van de beachtrainingen voor de mini’s van afgelopen zomer. Dit jaar wordt voor mij een lustrumkamp (5e keer) en het is elk jaar weer genieten! Ik heb zelf goede herinneringen aan mijn atletiekkampen als kind waar we altijd leuke spellen in het bos deden en lekker veel buiten waren.

In het dagelijks leven werk ik als onderzoeker aan de universiteit en geef ik les aan iets oudere ‘kinderen’. Vroeger heb ik veel met kinderen gewerkt en was ik begeleider op een logeerhuis voor kinderen met een beperking. Ik kan in ieder geval niet wachten tot het Hemelvaart is en we lekker 4 dagen gek doen, laat opblijven, een kampvuur maken en veel volleyballen. Ik hoop jullie ook niet!.

 

Jelle van Leusden

Hoi, ik ben Jelle van Leusden (29 jaar) en ik speel ondertussen niet meer bij Leython. Op mijn vijftiende ben ik begonnen met volleyballen bij Zovoc, later heb ik nog bij SKC, Leython en Gemini-Kangeroes gespeeld. Bij ZOVOC ben ik zelf ook meegegaan op het jeugdkamp. Ook ben ik vaak op kamp geweest met de waterscouting, en heb dus als deelnemer veel ervaring met kampen.

Tijdens het kamp ben ik “chef-keuken”, en zal ik er dus voor zorgen dat er heerlijke maaltijden op tafel komen. Koken is een hobby van me, dus met eten komt het goed! Vorig jaar waren jullie volgens mij in ieder geval tevreden. Ik kijk ernaar uit jullie op kamp te ontmoeten!