Beachvrijwilligersweekend

In het voorlaatste weekend van de zomervakantie (17-19 augustus) kunnen we op Scheveningen beach een extra zakcentje voor de club verdienen, maar vooral hele leuke zomerse dagen hebben met medeleden.

We rekenen op:

  • 30 personen op vrijdag,
  • 8 op zaterdag en zondag,
  • zoveel als mogelijk voor het afbreken/opruimen zondag middag.

Locatie ZUIDERstrand

De locatie is in 2018 een andere dan voorgaande jaren: dit jaar gaat het om het toernooi op het Zuiderstrand, ook wel Stille Strand genoemd, tussen Kijkduin en Scheveningen zelf en ten zuiden van de havenpieren.

Vrijwilligersvergoeding

Bijna ieder jaar in de zomer helpen vele vrijwilligers van Leython DC bij een van de grote beachtoernooien in Scheveningen. Alles opbouwen op vrijdagavond, wedstrijdleiding op zaterdag en zondag en afbreken aan het einde van de zondagmiddag.

Van de organisatie krijgen we een vrijwilligersvergoeding die gebaseerd is op het aantal deelnemende teams. Het promoten van het toernooi is dus net zo belangrijk als de helpende handen tijdens het toernooi.

Verloop van het weekend

Ted de Laat verzorgt als coördinator op de vrijdagavond tijdens het opbouwen voor de vrijwilligers:

  • een zomers maaltje
  • achteraf een heerlijk drankje
  • en als je wilt blijven slapen in een van de tenten: dat KAN !

Vrijdags begint het opbouwen om 17:30 uur. Op zaterdag en op zondag zijn 8 personen nodig voor de wedstrijdleiding. Vanaf 16:00 uur op zondag beginnen we met zoveel mogelijk mensen met het afbreken en opruimen. Ook hierbij wordt zomers eten en een heerlijk drankje verzorgd!

Iedereen die tijdens het weekend meehelpt krijgt: HET T-shirt dat je onderscheidt binnen Leython DC als “The Volunteer” !

MELD JE AAN