Huidige sponsors

Erfrechtplanning is vanaf seizoen 2020-2021 voor 3 jaar hoofdsponsor van Leython DC. “Houd de regie over uw leven met een levenstestament. Regel uw nalatenschap met een goed testament. Profiteer van de voordelen van schenken bij leven, zoals erfbelasting besparen en het verlagen van de eigen bijdrage in de zorg.”

Lees ook: Erfrechtplanning nieuwe sponsor dames 1: “Gaaf om ons logo op de shirts te zien”

Praxis is al ruim 25 jaar de sponsor van Leython. Als voormalig hoofdsponsor adverteren ze nog immer in De Bloemerd en langs de beachvolleybalvelden.
Solus IT sponsort Leython DC door het belangeloos hosten van deze website.  Solus IT specialiseert zich in ICT oplossingen voor het midden – en kleinbedrijf (MKB).
Naast het sportspreekuur, waarvoor de praktijk voor fysiotherapie Ommedijk wordt ingehuurd, is de praktijk voor fysiotherapie Ommedijk ook bekend bij Leython DC als sponsor.
Grondverzetbedrijf Gebr. v.d. Poel plaatst prachtige beschoeiingen en steigers. Ook voor het afhalen/bezorgen van een kuub zand of grind. Gebr. v.d. Poel heeft kundig met prachtig resultaat onze vier beachvolleybalvelden aangelegd.
Voor al uw sportartikelen. Met kundig advies wordt u begeleid bij de keuze van bijvoorbeeld volleybalschoenen. Website: www.sport2000leiderdorp.nl
Loodgietersbedrijf Barendse. Website: www.barendseleiden.nl
Geeft u een feestje? Alle benodigheden zoals service, bbq, tafels en stoelen, kortom alles is te hier te huur. Website: www.partyverhuurleiden.nl
Voor promotieartikelen met uw bedrijfsnaam of boodschap. Website: www.promoplanet.nl
Beheerder van zwembad De Does en de sporthallen De Does en De Bloemerd. Website: klik hier.
Uw afval is onze uitdaging. Vliko verhuurt containers in de regio Leiden.
Den Elzen schoenmode is een echte familiewinkel. Onze collectie bevat een ruim aanbod aan dames-, heren- en kinderschoenen: van elegant tot sportief en van stoer tot net even anders.
Ieder mens is bijzonder. Ieder afscheid dus ook.
Yarden & de Vries is opgericht met de gedachte u een zo persoonlijk mogelijke service bij de uitvaart te verlenen.
De Van Mossel Groep is een familiebedrijf met maar liefst 65 jaar ervaring en veel ambitie. Met persoonlijke aandacht, een breed scala aan mobiliteitsoplossingen en scherpe prijzen staat Van Mossel staat klaar om u te adviseren.
Rodenburg – Van der Meel is specialist op het gebied van Project- en Woninginrichting; dit houdt in dat ons bedrijf is gespecialiseerd van het aanbrengen van linoleum vloeren, PVC vloeren, tapijt en laminaat. Ook voor gordijnen en zonweringen kunt u
Bij IJscafe Danice kunt u terecht voor een (h)eerlijke kop koffie of thee, een vers gemaakte smoothie, een lekkere lunch of een ambachtelijk gemaakt Italiaans ijsje.
“Een coach voor iedereen”. Onder dit motto biedt BCTransparant sinds
2007 begeleiding en coaching aan. Dit kan coaching voor werk, opvoeding, maar ook voor expats, autisme of privé omstandigheden.
Heeft u schildersplannen? Met Koolmoes krijgt u deskundig, persoonlijk advies en profesioneel vakwerk voor een eerlijke prijs.