Huidige sponsors

Erfrechtplanning is vanaf seizoen 2020-2021 voor 3 jaar hoofdsponsor van Leython DC. “Houd de regie over uw leven met een levenstestament. Regel uw nalatenschap met een goed testament. Profiteer van de voordelen van schenken bij leven, zoals erfbelasting besparen en het verlagen van de eigen bijdrage in de zorg.”

Lees ook: Erfrechtplanning nieuwe sponsor dames 1: “Gaaf om ons logo op de shirts te zien”

Solus IT sponsort Leython DC door het belangeloos hosten van deze website.  Solus IT specialiseert zich in ICT oplossingen voor het midden – en kleinbedrijf (MKB).
Naast het sportspreekuur, waarvoor de praktijk voor fysiotherapie Ommedijk wordt ingehuurd, is de praktijk voor fysiotherapie Ommedijk ook bekend bij Leython DC als sponsor.
Voor al uw sportartikelen. Met kundig advies wordt u begeleid bij de keuze van bijvoorbeeld volleybalschoenen. Website: www.sport2000leiderdorp.nl
Geeft u een feestje? Alle benodigheden zoals service, bbq, tafels en stoelen, kortom alles is te hier te huur. Website: www.partyverhuurleiden.nl
Voor promotieartikelen met uw bedrijfsnaam of boodschap. Website: www.promoplanet.nl
Beheerder van zwembad De Does en de sporthallen De Does en De Bloemerd. Website: klik hier.
Uw afval is onze uitdaging. Vliko verhuurt containers in de regio Leiden.
Ieder mens is bijzonder. Ieder afscheid dus ook.
Yarden & de Vries is opgericht met de gedachte u een zo persoonlijk mogelijke service bij de uitvaart te verlenen.
“Een coach voor iedereen”. Onder dit motto biedt BCTransparant sinds
2007 begeleiding en coaching aan. Dit kan coaching voor werk, opvoeding, maar ook voor expats, autisme of privé omstandigheden.
Heeft u schildersplannen? Met Koolmoes krijgt u deskundig, persoonlijk advies en profesioneel vakwerk voor een eerlijke prijs.