Vrijwilligers in het zonnetje

Het bestuur kreeg de volgende uitnodiging, die wij jullie natuurlijk niet willen onthouden.


Vrijwilligers in de sport zijn onmisbaar! Ook binnen jouw vereniging lopen ongetwijfeld mensen rond die om niet hun steentje bijdragen. Om die kanjers, mede namens jouw club, te bedanken, bieden wij jullie graag het volgende aan: van 14 t/m 18 juni strijkt de mondiale (beach)volleybaltop neer in Den Haag voor de Beach Open (World Tour) en de World League Volleybal. Op vrijdag 16 juni organiseren wij bij de Beach Open de Verenigingen Vrijwilligersdag, waarbij alle vrijwilligers die actief zijn in volleyballand van harte welkom zijn. Per vereniging kunnen er maximaal tien vrijwilligers aangemeld worden. En dat kost jouw club helemaal niets!

Naast genieten van de verrichtingen van Beach Team Nederland trakteren wij jullie vrijwilligers 16 juni allereerst op een hapje en drankje. Aan het einde van de middag (16.50 uur) staat ook het afscheid van Nederlands beach-icoon Reinder Nummerdor op het programma. Genoeg te genieten dus! Hoe laat ze komen maakt niet uit: ook ’s avonds staan er nog wedstrijden op het programma.

Meer info over de Beach Open en de World League Volleybal: http://www.volleybal.nl/wt-wl

De Nederlandse Volleybal Bond


Aanmelden

Het bestuur nodigt jullie uit om je hiervoor aan te melden. Lijkt het je leuk om hier heen te gaan, en ben (of word) je vrijwilliger bij Leython DC, stuur dan vóór 12 juni een mailtje naar secretaris@leythondc.nl. We kunnen als vereniging maximaal 10 kaartjes krijgen en deze moeten centraal en op tijd door het bestuur aangevraagd worden. Bij overinschrijving wordt er geloot.

 

This article has 1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *