Deadline inschrijven Hoge Hoed

Her en der vroeg men zich al af: Hoe zit het met de Hoge Hoed dit seizoen? Op 16 oktober kreeg iedereen het antwoord in zijn mail, van vice-voorzitter Jos van der Geest.

“De Hoge Hoed constructie bleek de afgelopen jaren goed te werken, zoals bleek op de ALV en de enquete in april. De taken van onze vereniging worden zo een beetje verdeeld over zoveel mogelijk leden en teams, want helaas, de poule met echte vrijwilligers wordt toch elk jaar een beetje kleiner, en vele handen maken nou eenmaal licht werk!”

Wat is de Hoge Hoed?

Het idee is dat elk senioren team (dames, heren en mix) van Leython DC zich inschrijft voor een of meerdere taken. Bij taken moet je denken aan helpen bij toernooien, organiseren van gezelligheidsactiviteiten. Voor sommige taken zijn er meerdere teams nodig, voor sommige misschien maar enkele mensen uit een team. Als er teveel belangstelling is voor een bepaalde taak wordt geloot, en voor taken en teams die overblijven treedt vervolgens de Hoge Hoed constructie in werking: taken en teams worden dan willekeurig aan elkaar gekoppeld.

Wat moet jij nu doen?
Bespreek deze mail met jouw team. Overleg welke taken jullie willen gaan doen en schrijf je als team in via deze link: https://forms.gle/G9FmWtgCLy9KSTzb7

(Wil jij je als individueel lid nog extra inzetten bij een taak, dan kun je ook nog individueel inschrijven)

Doe dit allemaal zo snel mogelijk maar in ieder geval vóór 8 november 2019! De verdeling van alle taken zal een week later bekend gemaakt worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *