Jongens 12 tot 18 jaar – Clinic Yannick van Harskamp

Wanneer:
2019-09-07 hele dag
2019-09-07T00:00:00+02:00
2019-09-08T00:00:00+02:00
Waar:
Sporthal Duinwetering in Noordwijk

Vind jij volleybal een leuke sport en ben jij een jongen tussen 12 en 18 jaar? De trainer van het Nationaal Jeugdteam onder 17 komt naar onze regio om jou tips & tricks te geven! Kom op 7 september ook naar sporthal Duinwetering in Noordwijk.. #7septvolley

Op 7 september ontmoet je Yannick van Harskamp, trainer van het Nationaal Jeugdteam onder 17. Hij geeft een training aan jongens van jouw leeftijd. De training is op meerdere velden, zodat je op een veld speelt met jongens van jouw niveau. Dus of je nu pas begint met volleybal of het al doet vanaf je 8e, dat maakt niet uit. Kom gewoon! Op elk veld staan 2 trainers die Yannick zullen assisteren.

Meld je aan via www.7septvolley.nl en deel dit event!

Vragen kun je stellen via 7septvolley@gmail.com.

 

Ben jij volleybaltrainer in onze regio?

Wil jij een betere volleybaltrainer voor jongens worden? Yannick van Harskamp,  trainer van het Nationaal Jeugdteam onder 17 komt naar onze regio voor een clinic speciaal gericht op jongens en hun trainers! #7septvolley

Dit  is een initiatief van Leython DC, Novo, VCO, VCS, RVV en Liusna: samen willen we jongens werven én behouden voor de volleybalsport. Daarom gaat het er bij deze dag vooral om veel jongens in de sporthal te krijgen en die een leerzame en onvergetelijke dag te bezorgen met een toptrainer. Tegelijk krijgen jeugdtrainers uit de regio de kans om meer te leren over het trainen van jongens. Daarom hebben we niet alleen Yannick van Harskamp uitgenodigd, maar ook Boukje Smeets, die haar ervaringen uit de hockeysport graag wil delen.

Het evenement vind plaats in sporthal Duinwetering in Noordwijk. Daar is ruimte voor 4 velden met volleyballende jongens en op elk veld 2 trainers die Yannick zullen assisteren!

Meld je aan via www.7septvolley.nl en deel dit event!

Vragen kun je stellen via 7septvolley@gmail.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *