Beachen vanaf 1 juni

We mogen weer! Iedereen staat natuurlijk weer te popelen om te gaan volleyballen. Dit mag gelukkig weer vanaf 1 juni op de beachvelden, al zijn er natuurlijk wel maatregelen en regels omtrent het gebruik van de beachvelden.

Zo zijn er een aantal regels opgesteld voor de hygiëne en de 1,5 meter afstand. Ook moet er ten alle tijden als er gebruik wordt gemaakt van de beachvelden een coronawacht aanwezig zijn. Deze wacht speelt niet zelf, houdt toezicht op het naleven van de hygiëne maatregelen en de 1,5 meter afstand regel. Deze coronawacht spreekt mensen erop aan wanneer er niet aan de regels wordt gehouden. De wacht is ook degene die de ballen schoonmaakt en desinfecteert en, eventueel samen met de trainers, de velden aanharkt en netten op hoogte stelt indien nodig. Meer informatie over de maatregelen en de coronawacht is te lezen in de nieuwsbrief van Leython Beach.

Nog geen lid maar sta jij te popelen om weer te volleyballen? Meld je dan nu aan bij Leython Beach. Klik hier voor meer info over Leython Beach en hoe je je moet aanmelden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *