Nieuwe bestuursleden stellen zich voor

Voorzitter Erwin

Mijn naam is Erwin De Jonge en sinds het voorjaar van 2023 voorzitter van Leython DC. Sinds 2005 speel ik bij Leython verschillende posities bij H1 en 2 en zijn mijn teamgenoten ook mijn beste vrienden geworden! De laatste jaren speel ik met veel plezier als passer / loper bij Heren 2. Nu komt daar mijn werk als bestuurslid dus bij. In het dagelijks leven ben ik alweer ruim 10 jaar werkzaam bij TUI. Daar ben ik als Transformation Lead samen met mijn collega’s verantwoordelijk voor de digitale transformatie die TUI doormaakt.

Ik ben trots op het feit dat Leython DC een groeiende vereniging is en dat veel leden bereid zijn om naast een potje te volleyballen ook andere zaken op te pakken. Dit vind ik mooi om te zien. Ook de komende tijd wil ik mij er met het bestuur voor inzetten dat wij dit met zijn allen blijven doen. Daarnaast gaan wij ons de komende tijd richten op het verder versterken van onze jeugdopleiding en de ontwikkeling van onze beachvolleybal tak.

Heb jij interesse om ons hierbij te helpen, laat het me weten (voorzitter@leythondc.nl)!

——————-

Penningmeester Marco

Ik ben Marco Marelli, in het overdag ben ik Product Manager bij Shell Chemicals, maar in de avond vind je me vaak op het volleybalveld, bij Heren 2. Daarnaast ben ik voor Leython actief als bondsscheidsrechter en ga ik als penningmeester over budgetaanvragen voor commissies of andere uitgaven, status restituties, vragen over incasso’s, etc. Mail me vooral als hier een vraag over hebt (penningmeester@leythondc.nl).

——————–

Vice-voorzitters Eveline & Joan

Mijn naam is Eveline. Inmiddels speel ik al bijna 15 jaar met veel plezier bij Leython DC. Komend seizoen als diagonaal in D3. In het dagelijks leven werk ik in Utrecht als onderzoeker bij de onderwijsinspectie. Samen met Joan heb ik de functie vice-voorzitter. We zijn het aanspreekpunt van de commissies en verantwoordelijk voor de organisatie van activiteiten. Jullie kunnen ons daarom altijd mailen als je met leuke ideeën of als je ook een bijdrage aan de vereniging wil leveren (vice-voorzitter@leythondc.nl)!

——————–

Secretaris Jessy

Hi! Ik ben Jessy en speel sinds vorig jaar met heel veel plezier bij Leython met ons vriendenteam Dames 7 (vorig jaar 6). Daarnaast ben ik docent en promovendus op het onderwerp Openbaar Bestuur bij de Universiteit Utrecht – vandaar misschien dat de rol van secretaris me zo trok! Zoals je verder wellicht had gezien, stel ik samen met onze PR-commissie de nieuwsbrief op, maar ik ben ook verantwoordelijk voor het aanvragen van VOGs, het maken en verspreiden van notulen en het voorbereiden van de Algemene Ledenvergadering. Ook fungeer ik als aanspreekpunt voor het bestuur, dus mocht je nou niet helemaal weten bij je moet zijn, mail dan naar mij! Dan zorg ik dat je bij de juiste persoon terecht komt (secretaris@leythondc.nl of bestuur@leythondc.nl).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *