Help jij de sponsorcommissie met jouw netwerk?

Net als vele andere sportverenigingen in ons land heeft Leython DC te maken met financiële uitdagingen. Terwijl sport erg belangrijk is voor jong en oud. Om de vereniging naar een hoger (landelijk) niveau te brengen bij de jeugd en senioren is je hulp nodig om bedrijven te benaderen voor sponsoring. 

De opbrengst van deze sponsoring gaat voor 100% naar de vereniging voor het aantrekken en behouden van goede volleybaltrainers, sportmateriaal, sportkleding en bijvoorbeeld het organiseren van een volleybalkamp bij de jeugd. 

Door een financiële bijdrage kan de vereniging verder groeien in haar ambitie. Ook is een financiële bijdrage onmisbaar om een sportief Leiderdorp nu en in de toekomst te garanderen.

In de flyer zijn de sponsormogelijkheden van onze club terug te lezen. Sponsoring kan voor kleine en grotere financiële bijdragen door bijvoorbeeld: shirtsponsoring, een sponsorbord bij de beachvelden, inspeelshirts, sporttassen etc. 

De sponsors krijgen een vermelding op de website van Leython DC en op Instagram.

Kunnen wij op je steun rekenen om zelf of een bedrijf uit je netwerk te benaderen om je team in het komend volleybalseizoen te gaan sponsoren? 

Vragen kan je per e-mail sturen naar sponsor@leythondc.nl. 

Alvast bedankt namens de sponsorcommissie,

Fleur de Groot, Maurice Beekamp, Leila el Hamel en Dirk Harmens

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *