Hoge Hoed

[update 23 augustus] 

Zoals besproken op de ALV wil het bestuur een begin maken met het koppelen van taken en teams, zodat de lasten een beetje verdeeld worden over zoveel mogelijk leden. De poule met vrijwilligers wordt namelijk elk jaar helaas toch een beetje kleiner, en vele handen maken nou eenmaal licht werk! Bij taken moet je denken aan “assisteren bij toernooien”, “schrijven tribune-krant”, “helpen bij feesten”, “zand sjouwen voor de beach velden”. Voor sommige taken zijn er meerdere teams nodig, voor sommige misschien maar enkele mensen uit een team. De teams helpen in vele gevallen een commissie of het bestuur, en het is voor hen erg fijn als er er hulp beschikbaar is.

Hoge Hoed

Het idee is dat elk senioren team (dames, heren en mix) van Leython DC zich inschrijft voor een of meerdere taken. Als er teveel belangstelling is voor een bepaalde taak wordt er geloot. Voor taken en teams die overblijven treedt vervolgens de Hoge Hoed constructie in werking: taken en teams worden dan willekeurig aan elkaar gekoppeld door ze een voor een uit de hoge hoeden van de opa van onze voorzitter te trekken.

Wat moet jij nu doen?

Overleg met je (nieuwe) teamgenoten welke taken jullie leuk lijken om te doen. De lijst met taken is te vinden op het inschrijvingsformulier. Inschrijven is nu nog niet direct nodig. Je hebt de hele zomer om daar, met jouw team, over na te denken!

Elk team kan zijn voorkeuren aangeven, tot 1 september 2017. De verdeling van alle taken wordt bekend gemaakt op de borrel tijdens het openings event op 16 september 2017. Vragen of opmerkingen kun je mailen naar Jos (vice-voorzitter@leythondc.nl).

Extra informatie 

Het beste is om als team een aantal taken te kiezen waar minstens een paar van je teamleden zin in hebben. Het kan best zijn dat er meerdere teams aan een taak gekoppeld worden en het is ook niet altijd nodig dat het hele team bijdraagt. Het is ook niet waarschijnlijk dat je ingedeeld wordt bij alles wat je leuk vind, want er zijn veel teams. Alleen als er taken overblijven treedt de Hoge Hoed in werking. We proberen een beetje rekening te houden met teams en individuen die al veel doen.

Link naar het inschrijvingsformulier.


 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *