Coronabeleid bij Leython DC in de sporthallen

Het kabinet heeft op dinsdag 14 september na anderhalf jaar coronacrisis versoepelingen vanaf 25 september aangekondigd! Wat betekend dit voor jouw bezoek?

Geen 1,5 meter afstand

De 1,5-meter-maatregel wordt afgeschaft; dat betekent dat het aantal bezoekers dat in onze accommodaties toegelaten mag worden niet langer beperkt is. Ook vervalt hierbij de routing en het eenrichtingsverkeer. Dat maakt alles weer een stukje makkelijker!

Horeca

Verplichte vaste zitplaatsen zijn komen te vervallen. Daarnaast is de horeca opgedeeld in twee ruimtes. 1 ruimte met horeca functie en 1 ruimte met “niet horeca functie”. Voor het nuttigen van het bestelde eten of drinken in de ruimte met horeca functie is een Corona Toegangsbewijs (CTB) verplicht, je kan je QR code aan de bar scannen. Voor consumpties in de “niet horeca functie ruimte” of op de tribunes en terras is geen CTB verplicht en kan je gewoon zoals normaal je bestelling ophalen aan het afhaalpunt aan de bar. 

Kom je na het bewegen nog gezellig een drankje doen in onze horeca? Gezellig! Wij zijn open tot uiterlijk 00:00 uur in verband met de coronamaatregelen, blijf dus niet te lang hangen in de kleedkamer.

Let op! Er kan uitsluitend met pin betaald worden. 

Algemene adviezen

Naast de bovenstaande maatregelen gelden nog steeds de algemene adviezen:

  • Geef elkaar de ruimte: 1,5 meter afstand is veilig, niet verplicht;
  • Was je handen;
  • Blijf thuis bij klachten en laat je testen;
  • Schud geen handen;
  • Zorg voor voldoende frisse lucht;
  • Doe een (zelf)test als jij je begeeft onder grotere groepen mensen.

Hou verdere updates in de gaten op deze pagina.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *