Jeugdkamp 2023 gaat door!

Het is eindelijk weer zover: het jeugdkamp 2023 gaat door! Gedurende het Hemelvaart weekend 18 t/m 21 mei trekken we er weer op uit. We zullen op donderdagochtend vertrekken en zondagmiddag weer terug zijn in Leiderdorp. Zijn jullie weer klaar voor een onvergetelijk kamp?

Klik hier voor alle informatie over het jeugdkamp

Speeddate

Voor het eerst op kamp gaan kan natuurlijk heel spannend zijn voor de kinderen (en de ouders), daarom organiseren wij op woensdag 29 maart om 17:30uur in De Does een speeddate voor alle ouders. Op deze avond zullen wij wat vertellen over het kamp en kunnen er vragen gesteld worden. Pas na deze speeddate avond zullen de inschrijvingen voor het kamp geopend worden op zaterdag 1 april om 10:00uur.

Kampleiding gezocht

De kampleiding bestaat al uit een 7-tal enthousiaste leiding die niet kunnen wachten om weer een fantastisch kamp neer te zetten. Omdat wij verwachten dat er weer een heleboel kinderen mee gaan op kamp, zijn wij nog hard op zoek naar nieuwe kampleiding die zin hebben in een heel leuk lang weekend boordevol spellen, volleyballen, lachen, kampvuren en nog veel meer avontuur. Ben jij geïnteresseerd? Meld je dan snel aan via kamp@leythondc.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *