Leython kamp zoekt nieuwe enthousiaste leiding

 

 

Elk Hemelvaartsweekend gaan een hele hoop jeugdleden op Leython kamp. Ieder jaar is dit weer een waanzinnig leuk weekend vol toffe activiteiten, dansjes en gezelligheid. Omdat het aantal kids ieder jaar groeit, zijn wij op zoek naar nieuwe enthousiaste kampleiding om ons al hele leuke team te komen versterken.

 

Wij zoeken jou!

Lijkt het jou leuk om de komende jaren een tof kamp in elkaar te zetten en alle jeugdleden een waanzinnig Hemelvaartsweekend te bezorgen? Heb jij te gekke ideeën voor spellen, kan je tegen een weekendje weinig slapen en heb jij genoeg tijd om je steentje bij te dragen aan de voorbereidingen? Dan zoeken wij jou!

 

Speeddate

Wij leren jou graag kennen en beantwoorden natuurlijk ook graag al jouw vragen over wat het organiseren van een kamp precies inhoudt. Daarom organiseren wij woensdagavond 16 oktober 2019een speeddatemet de huidige leiding in de Does. Omdat er veel teams trainen op deze avond zijn jullie welkom om 20:45 uurof om 21:30 uur. Tijdens deze avond vertellen wij jou waarom meegaan op Leython kamp zo waanzinnig leuk is en is er tijd om de kampleiding 1-op-1 te spreken en vragen te stellen. We beginnen met een korte presentatie dus wees alsjeblieft tijdig aanwezig.

 

Heb jij interesse om kampleiding te worden of ben je nieuwsgierig of het iets voor jou is? Dan zien wij je graag op onze speeddate. Tot dan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *